The 2015 International Echo Awards Guld til Danmark og Guld til home og Director (nu Ambition)

Dannebrog strøg helt til tops, da home og Director (nu Ambition) vandt Guld ved uddelingen af årets priser til verdens bedste direct kampagner i Boston mandag aften. Kampagnen, der på engelsk har fået titlen ”home is where the clients are”, vandt Guld i kategorien ”Financial Products and Services”.

Du kan se case-videoen her, hvor resultatdelen og udvalgt taktik ikke er med grundet konkurrencehensyn.

Kampagnen fortsætter med at skabe resultater

homes Relationschef Mads Ellegaard og CEO Jeppe Berggreen fra Director A/S(nu Ambition A/S) var i Boston for at modtage prisen. ”Denne indsats fortsætter med at skabe resultater for home og ikke mindst for en lang række nye kunder, som nu har fået solgt deres boliger. Det er stort, at det nu også anerkendes og belønnes med en flot ”Echo Award” siger Mads Ellegaard.

Datadriven marketing skaber relevans og respons

Sammen med Director (nu Ambition) – som er en del af Direct Gruppen – har home udviklet en datadreven indsats, som fra sommeren 2014 har skabt masser af salg i ejendomsmæglerkæden. Man udnytter viden om, hvor længe en bolig har været til salg hos hvilken mægler og udsender på det datagrundlag målrettet markedsføringsmateriale til sælgeren. Pointen er, at man rammer den rette boligsælger, på det rette tidspunkt med den relevante information. Alt sammen kommunikeret fra home’s lokale mæglere med dem som lokale afsendere i mere end 160 versioner, i tre kontaktpunkter. På den baggrund skifter flere boligsælgere til home, hvis konkurrentens arbejde for boligsælgeren ikke er tilfredsstillende.

home var first-mover på at bevæge sig ind i den nye markedssituation, og det har lønnet sig. Strategien har været stærk og det datadrevne koncept – og frem for alt de gode resultater – har været udslagsgivende for, at casen er blevet en succes for home og nu er sikret Guld ved The 2015 International Echo Awards.

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24