1. Forside
  2. /
  3. Viden

Lad dig inspirere af vores videnssider, blogindlæg og nyheder om alt fra internationale prisoverrækkelser til tips om Google Ads og datasikkerhed. Vi kan blive ret nørdede – det er passionen for analyse, strategi, kreativitet, marketing automation og media, der driver os.  

Filter
Indlæg

Business as usual – men alligevel helt nyt!

Vi har besluttet at opsplitte Nexus Ambition. Vi forsætter vi som Ambition – et prisvindende, digitalt bureau, med fokus på målbare resultater for vores danske og internationale kunder.

Læs mere
Indlæg

TIPS GAMES!

Se hvordan Danske Licens Spil med et helt nyt TIPS spil skaber vilde konverteringer og resultater.

Læs mere
Indlæg

Vinder global pris for bedste integrerede kampagne

Med en dataforstærket hvervekampagne for Sol & Strand strøg Ambition til tops ved årets Global Excellence Awards.

Læs mere
Indlæg

Har I styr på jeres data – efter 1. april?

Tiden løber. Og det er nu, I skal i gang med at tjekke jeres tracking-setup og cookies-håndtering.

Læs mere
Indlæg

AI graver guldet frem blandt kunder og leads

Brug af machine Learning og kundedata gør muligheder inden for CLV-prædiktion større end nogensinde.

Læs mere
Indlæg

Ambition vinder bronze ved DDA

SEAT casen “Hands on the wheel settles the deal” vandt BRONZE i kategorien Data Science. Lige en af de kategorier hvor vi elsker at være med helt fremme i finalen. Sammen med Ambition valgte SEAT at tage en helt ny vej, ved at benytte en kombination af datadrevet modellering, Machine learning, en stærkt 1:1 tilgang via postale udsendelser og e-mailkommunikation, samt en veltilrettelagt digital kampagne der endte med et øget salg på 371 % blandt dem, der havde modtaget en direct mail, i forhold til dem, der var udenfor målgruppen.

Læs mere
Nyhed

Ambition vinder 1 guld, 2 sølv og 1 bronze ved ECHO Awards

International ECHO Awards 2022 udløste tirsdag nat hele 4 priser til SEAT og Varelotteriet. Det placerer igen Ambition som det mest vindende danske og nordiske bureau. Vi havde samlet kunder og kundeteams til champagnebrunch tidligt onsdag morgen for at se nattens prisuddeling ved ECHO Awards – den globale marketingpris, der belønner strategi, brug af data, kreativitet og især resultater.

Læs mere
Indlæg

Vidste du, at man også kan tilføje en video i sin smart shopping kampagne?

Ifølge Google kan det give 15% flere konverteringer, når man tilføjer en video til sin smart shopping kampagne – og hvem vil ikke gerne have det?

Læs mere
Indlæg

Machine Learning gør det nemmere at holde på dine kunder

Du kan spare enorme ressourcer og marketing spend ved at prædiktere churn. Det er trods alt nemmere (og billigere!) at beholde en kunde, der allerede er om bord end at kapre en ny ude i markedet.

Læs mere
Indlæg

Hvis bæredygtighed er afgørende for dine kunders valg af brand, indkøbssted og produkter? Hvor stærkt står din virksomhed så?

Læs mere
Se flere
Tryk på enter for at søge