Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Viden

Lad dig inspirere af vores videnssider, blogindlæg og nyheder om alt fra internationale prisoverrækkelser til tips om Google Ads og datasikkerhed. Vi kan blive ret nørdede – det er passionen for analyse, strategi, kreativitet, marketing automation og media, der driver os.  

Filter
Kommende Webinar

Gratis webinar: Øg salget på tværs af butik og webshop

Læs mere
Nyhed

Ambition vinder bronze ved DDA

SEAT casen “Hands on the wheel settles the deal” vandt BRONZE i kategorien Data Science. Lige en af de kategorier hvor vi elsker at være med helt fremme i finalen. Sammen med Ambition valgte SEAT at tage en helt ny vej, ved at benytte en kombination af datadrevet modellering, Machine learning, en stærkt 1:1 tilgang via postale udsendelser og e-mailkommunikation, samt en veltilrettelagt digital kampagne der endte med et øget salg på 371 % blandt dem, der havde modtaget en direct mail, i forhold til dem, der var udenfor målgruppen.

Læs mere
Nyhed

Ambition vinder 1 guld, 2 sølv og 1 bronze ved ECHO Awards

International ECHO Awards 2022 udløste tirsdag nat hele 4 priser til SEAT og Varelotteriet. Det placerer igen Ambition som det mest vindende danske og nordiske bureau. Vi havde samlet kunder og kundeteams til champagnebrunch tidligt onsdag morgen for at se nattens prisuddeling ved ECHO Awards – den globale marketingpris, der belønner strategi, brug af data, kreativitet og især resultater.

Læs mere
Indlæg

CLV-modellering graver guldet frem blandt kunder og leads

Med brugen af Machine Learning og kundedata er mulighederne indenfor CLV prædiktion større end nogensinde.

Læs mere
Indlæg

Vidste du, at man også kan tilføje en video i sin smart shopping kampagne?

Ifølge Google kan det give 15% flere konverteringer, når man tilføjer en video til sin smart shopping kampagne – og hvem vil ikke gerne have det?

Læs mere
Afholdt Seminar

Gratis seminar: Sådan får du Omni Channel i verdensklasse!

Mange marketeers halter bagefter i forsøget på at skabe den helstøbte kundeoplevelse. Vi kommer på seminaret igennem alle kontaktpunkterne og med afsæt i internationale succeser og prisvindende kampagner fra nogle af de helt store brands, får vi stykket en lærerig formiddag sammen, uanset om det er lavpraktisk sund fornuft eller avancerede tekniske set-up baseret på AI og algoritmer.

Læs mere
Afholdt Webinar

Gratis webinar: Sådan skaber du resultater med data

Tiden efter tredjepartscookies: Forstå hvorfor og hvordan dine egne førstepartsdata og fysiske tredjepartsdata bliver nøglen til succes i fremtiden.

Læs mere
Afholdt Webinar

Gratis webinar: Skab resultater i verdensklasse med data, teknologi og kreativitet - BTB

Ambition afholder webinar målrettet BTB marketingspecialister med fokus på brug af data i BTB markedsføring.

Læs mere
Afholdt Webinar

Gratis webinar: Skab resultater i verdensklasse med data, teknologi og kreativitet - BTC

Ambition afholder webinar målrettet BTC marketingspecialister med fokus på brug af data i BTC markedsføring. Sammen med Berit Grant Larsen fra Fibia løfter vi sløret for hvordan at data skabte fundamentet for deres prisvindende kampagner.

Læs mere
Indlæg

Machine Learning gør det nemmere at holde på dine kunder

Du kan spare enorme ressourcer og marketing spend ved at prædiktere churn. Det er trods alt nemmere (og billigere!) at beholde en kunde, der allerede er om bord end at kapre en ny ude i markedet.

Læs mere
Se flere
Tryk på enter for at søge

LUK