Director starter ’rejsebureau’

Hos Director (nu Ambition) holder vi os aldrig tilbage når det gælder ’skæve’ ideer og tiltag.

Et par af vores ansatte fik for nylig den strålende idé, at arrangere en forlænget weekend for Direct Gruppen til Tjernobyl og den forladte by Pripyat. Et initiativ, der er anderledes og interessant nok til en deling her på vores blog.

Ideen blev skabt i kådhed på restaurant Bæst til et af vores hyggelige personalearrangementer. Og efterhånden som sulten blev stillet, steg appetitten på at få ført projektet ud i livet. Inden kaffen var domænet geigertours.dk købt, og planlægningen var lystigt i gang omkring bordet.
Et par dage efter var turen, i store træk, tilrettelagt. Der var oprettet en Facebook-gruppe og domænet var taget i brug til en interesse-undersøgelse. Nu skulle det blive spændende at se om der var interesse for turen.

Urban Explorer for en weekend
At tage på en tur, betalt af egen lomme, til et stråleramt område i det uroplaget Ukraine, kræver både et langt tilløb og hang til at hænge ud med sine kollegaer som ’Urban Explorer’ på klodens mest gudsforladte sted. Men interessen og modet var heldigvis stort nok til, at turen bliver en realitet i starten af september.

Det bliver en spændende oplevelse ud over det sædvanlige, som vi selvfølgelig deler på de sociale medier med bl.a. spændende 360 graders VR-video og billeder.

Klik ind på vores facebook-side og giv den et ’Synes godt om’, så bliver du opdateret helt automatisk. https://www.facebook.com/director.reklamebureau

 

geigerbilleder

Facts om turen
Dag 1: Fly med airBaltic til Kiev og gastronomisk oplevelse på ægte Ukrainsk.
Dag 2: Endagstur til Pripyat med frokost i Tjernobyl-værkets personalekantine.
Dag 3: Retur til Cph.
Da Kiev er Europas absolut billigste by, kan hele turen gøres for under 3.000 kr. All-Inclusive.

Facts om Tjernobyl
Natten til den 26. april 1986 skete verdens største kernekraftulykke i Ukraine. En katastrofe, der gjorde området omkring Tjernobyl og byen Pripyat ubeboelig.
Strålingen er nu nede på et niveau, hvor det er muligt at opleve det forladte sted uden fare. På en enkel dag i Pripyat udsættes man for en stråledosis, der svarer til ca. 1 time i et rutefly.
Trods uheldet har Tjernobyl-værket produceret energi indtil lukning af reaktor 3 i 2000. I dag er der ca. 3.000 ansat på værket, som primært har til opgave, at køle brændsel ned, så værket kan afvikles helt. Efterfølgende skal den ødelagte reaktor forsegles af en ny gigantisk sarkofag.

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24