South by Southwest (SXSW) er i gang

Så er SXSW godt i gang, og vi fra Direct Gruppen suger til os af nye indtryk, på både det faglige og det mere underholdende og inspirerende plan.
SXSW er et overflødighedshorn af input – nøjagtigt som at indtage et solidt måltid på en af de mange spisesteder her i Austin, Texas. Man bliver desværre nødt til at levne det meste. Der er bare alt for meget.
Med så mange spændende muligheder spredt over hele byen og dagen, er det en udfordring at få dagens program til at hænge sammen – og når dagen er omme, er det også svært selv at hænge sammen oven på de mange indlæg og workshops.
Med mere end 100.000 deltagere i byen, må man påregne at bruge en del tid på at stå i kø, og der er altid en risiko for, at man ikke når at komme ind inden der er fyldt og dørene lukkes. De lange køer giver god mulighed for dialog med de andre ventende, så tiden er næsten aldrig spildt.

Det håndskrevne brev er et ’nyt’ greb for højere respons
Midt i det massive udbud af nye digitale trends overværede jeg et indlæg, der handlede om at bryde strømmen af digitale påvirkninger. Det var brevet og den neutrale konvolut med frimærke og håndskrift, der blev slået et slag for. Ikke nyt for os hos Director (nu Ambition), men tilsyneladende nyt ’over here’.

Der er noget for alle
Facebook taler om ’moments’ – dvs vigtigheden i at ramme den rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt. Nye kampagneværktøjer, baseret på deres omfattende indsigt i brugernes adfærd, ser snart dagens lys. Værktøjer der kan gøre vores succes med facebook-kampagner endnu større og kosteffektive for vores kunder i fremtiden.
Med fokus på samarbejde inden for design, kodning og test, viste Adobe helt nye måder at prototype webdesign på.
I den mere underholdende ende af skalaen, fyldte VR (virtual reality) en del. Jeg havde fornøjelsen af at prøve Samsungs bud på consumer VR og det virkede meget overbevisende.

De første SXSW-dage har været fantastiske. Det bliver spændende at se hvad de næste dage bringer. Man ved nemlig aldrig helt hvor meget substans der er i de enkelte indlæg før de er i gang.

Jeg sætter min powerbank i stikket så både den og jeg er ladt op til nye udfordringer i morgen. Det er min ambition, at nå endnu flere spændende ting i morgen.

Du kan læse mere om SXSW på http://www.sxsw.com

 

RING MIG OP

– og lad os tage en helt uforpligtende dialog om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Du kan også give os et kald på
+45 70 20 30 24