Services

  1. Forside
  2. /
  3. Services

Der er flere veje til at opnå stærke resultater med digital forretningsudvikling, salg og markedsføring.

Få rullet det fulde, digitale roadmap ud i en 360- graders kunderejse, der involverer alle vores services. Eller få bevis for, at vi er markedets førende inden for vores fagområder.

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde eller få det hurtige overblik nedenfor.

Data science

Få hjælp til segmentering og prædiktion.

Vil du gerne kunne forudsige dine kunders adfærd? Få hjælp til at segmentere efter både 1. og 3. partsdata baseret på RFM og persona. Så har du samtidig mulighed for at profitere af dybe kundeindsigter bygget ved brug af AI og machine learning.

Data management

Skab integration mellem dine data

Få hjælp til at binde alle dine data sammen, så du skaber Single Customer View i din CDP. Du kan trække på vores specialister, uanset om det handler om dine Google Analytics-data, købsadfærd fra dit kundesystem eller eksterne, demografiske data. 

Strategi

Få styr på værdikæden i din digitale forretningsudvikling.

Har du defineret vejen til vækst og salg? Få hjælp til at forstå dine kunder så godt, at du ved, hvornår du er relevant for dem. Så bliver du i stand til at møde din målgruppe med værdibudskaber på hele kunderejsen gennem en velafprøvet proces, der definerer dine vækstdrivere og har konstant resultatfokus.

Marketing automation

Træk på markedets stærkeste kompetencer.

Er dit mål resultatskabende marketing automation? Så kan du roligt trække på markedets stærkeste kompetencer inden for teknologi, data, målgrupper, content og rådgivning. Du får garanti for uafhængighed af platforme, marketingsoftware og dataplatforme.

Kreativitet

Få hjælp til at udvikle prisvindende koncepter og kreative løsninger, der flytter holdninger og skaber resultater.

Lykkes du med at engagere din målgruppe i en grad, så du når dine mål? Udnyt vores kreative kompetencer inden for konceptudvikling med erfaring fra store, sammenhængende kampagner både for BTC- og BTB-virksomheder og for danske og internationale organisationer.

Performance marketing

Få leads, kunder og salg med den rette indsats.

Tænker du målgruppe før kanal? Få hjælp til at inddrage og berige dine kampagner med 3. partsdata. Du kan se frem til at udnytte samspillet mellem de rette medier og til at kende værdien af machine learning og prædiktionsmodeller.