Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Marketing automation

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Marketing automation

Du har adgang til specialister i hele værdikæden

Er dit mål resultatskabende marketing automation? Så kan du roligt trække på markedets stærkeste kompetencer inden for teknologi, data, målgrupper, content og rådgivning.

Du får garanti for uafhængighed af marketing automation-platforme, marketingsoftware og dataplatforme. Derfor kan du også se frem til at møde specialister, der har omfattende erfaring med langt de fleste teknologier og platforme.

01.

Teknologi og data

Byg fundamentet for effektiv marketing automation med teknologi og data. Skyd genvej med specialistviden inden for dataintegration, DMP/CDP, softwareudvikling og brugen af 1. partsdata i kombination med 3. partsdata.

02.

Målgrupper

Få hjælp med audience building. Både over for de ukendte, som kun kan rammes digitalt via de store annonceplatforme – og de kendte, som du kan ramme via et bredt udvalg af on- og offline-kanaler.

03.

Content

Lad kombinationen af teknologi, data og kreativitet være afsæt for udviklingen af målrettede kundedialoger. Brug det kreative team, når du skal udvikle og eksekvere stærke, kreative koncepter, der med afsæt i dybe indsigter om din målgruppe sikrer opmærksomhed og involvering.

04.

Rådgivning

Få direkte adgang til marketing automation-kompetencer – uden ansættelser! Brug i stedet erfarne specialister, der er parate til at sidde fysisk i din virksomhed i kortere eller længere perioder.

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Henrik Hobel

Direktør, partner / CTO

Partnere

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.

LUK