Performance marketing

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Digital marketing

Resultatorienteret og datadrevet performance markedsføring med fokus på din målgruppe

Resultatfokuseret, datadrevet digital markedsføring skaber salg og leads med den rette indsats, baseret på en tæt dialog. Ud fra en dokumenteret, fast proces bliver dine egne data beriget med eksterne variable, så du får en skarp, demografisk profil på hver af dine kunder. Medieplanen understøtter kunderejsen, så målgrupper og budskaber bliver afdækket på tværs af kanaler før og efter besøg på hjemmesiden. Det sker gennem monitorerede indsatser inden for Googles platforme, YouTube og sociale medier. Du får hjælp til at planlægge og gennemføre medieindkøb, proaktiv rådgivning om din digitale tilstedeværelse og optimeringsmuligheder med maksimal brug af kundedata, CDP, machine learning, CLV-beregninger og prædiktionsmodeller.

03.

Social Media

Sociale medier til både BTB og BTC. Facebook, Instagram, Snapchat og Pinterest. Sociale medier er guld værd for din digitale markedsføring. Brugerne er til stede, du kan målrette dine budskaber, og du har mange spændende kreative muligheder for at udfolde dit koncept.

04.

Workshops

Brug for skræddersyet undervisning i fx Google Analytics, Google Tag Manager eller Google Ads-annoncering? Vi hjælper både, når teams skal øge den digitale forståelse og tilgang, når nyansatte skal opkvalificeres på specifikke fagområder, og når forretningen har brug for et servicetjek.

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Kiki Andersen

Head of media

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.