Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Data management

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Data management

Lad specialister binde dine on- og offline data sammen

Få succes med CRM og Marketing Automation gennem større indsigt i dine kunder og leads. Vi bruger en omfattende række af API’er og dataintegrationer til at binde dine data sammen og hjælper dig med at udnytte egne 1. partsdata og eksterne 3. partsdata. Så er du i stand til at skabe Single Customer View i din DMP (Data Management Platform) eller CDP (Customer Data Platform).

01.

Datavask og kvalitetssikring

Skab høj kvalitet og aktualitet i dine kunde- og markedsdata. Har du de rigtige data i den rette form og kvalitet? En suite af selvbetjeningsplatforme, API’er og fuldautomatiserede master data management-platforme hjælper dig med at holde styr på alt fra praktisk datavask og -validering til et fuldautomatiseret program, der overvåger datakvaliteten.

02.

Databerigelse

Få adgang til nødvendige og relevante data om kunder og leads. En omfattende Data Lake giver dig mulighed for at trække på 3. partsdata som fx fysiske demografiske variable om alle danske husstande. Via API kan du få data direkte og automatisk ind i din marketing automation-platform, DMP/CDP eller i dit Google Analytics-dashboard.

03.

Single Customer View

Ved at skabe et single customer view har du nøglen til samlet viden om kunden. Se, hvordan du professionaliserer og personaliserer marketingindsatsen til unikke kunder og personer på tværs af platforme og kanaler.

04.

Google Analytics

Få større indsigt i brugernes adfærd. Understøtter dit data-setup forretningen bedst muligt? Vil du gerne kunne måle på, hvor dine brugere kommer fra, hvilken adfærd de har, og hvordan du kan udnytte denne viden? Og vil du have sikkerhed for, at sporingen overholder GDPR?

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Henrik Hobel

Direktør, partner / CTO

Partnere

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.

LUK