Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Strategi

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Strategi

Din vej til vækst og salg går altid gennem en velafprøvet strategiproces

Forstår du, hvilke holdninger og handlinger der trigger dine kunder og leads, kan du kvalificere dine målsætninger, iværksætte den vækstplan og de processer, der skal indfri dem og altid være et skridt foran. Vi bidrager spidskompetent til din forretningsudvikling med fokus på vækst og salg. Få udbytte af vores velafprøvede metoder og mange års erfaring med digital forretningsudvikling, marketing automation og kampagne-, media- og datastrategi til effektivt at dokumentere din egen forretning.

01.

Digital forretningsudvikling

Dine kunder beslutter ekstremt hurtigt, om de føler sig forstået – og om dit budskab både er relevant og interessant.

Selvom de fleste kontaktpunkter er digitale, bør du tænke hele værdikæden ind i kunderejsen. Processer og teknologi er nødvendige for at sikre skalerbar vækst, velvidende at menneskelig kontakt i nogle tilfælde gør forskellen.

Her er tre tips til at understøtte din forretning:

  • Tænk hele værdikæden ind i kunderejsen
  • Brug processer og teknologi som aktive medspillere
  • Identificér dine klare vækstdrivere

Det er nu, du gerne må udfordre os.

02.

Kampagnestrategi

Få sparring og hjælp til at sikre, at dine kampagner skaber bedre resultater ved at bruge data, kreativitet og teknologi på tværs af kanaler. Når du driver kampagnerne med konstant resultatfokus, er der ingen grund til at vente på, at du får et bestemt antal kunder eller når en given omsætning. Med en klar strategi for resultatmål og benchmarks kan du fra første dag se, om resultaterne udvikler sig efter planen.

03.

Mediastrategi

Lad dine brugere bestemme kanaler, timing og form. Ved du, hvor din målgruppe er til stede? Få hjælp til at målrette din annoncering, så du opnår de resultater, du forventer – ved blandt andet at tænke i tværgående mediastrategi og flow.

04.

Datastrategi

Dataeksperter hjælper dig med at udforme din strategi. Du får gode råd til, hvordan du lægger en enkel og operationel plan for at forbedre din datakvalitet – toppet med viden om, hvilke data der er vigtigst for at skabe forretningsmæssige resultater.

05.

Marketing automation-strategi

Har du brug for at trække på eksterne kompetencer? Få strategisk rådgivning og sparring, når du vil i gang – eller bare videre – med at optimere dine marketing automation-indsatser. Kompetencerne omfatter også tech stack-audit, datastrategi, sales funnel analysis, customer lifecycle/journey design og UX-analyse.

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Jeppe Berggreen

Direktør, partner / COO

Partnere

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.

LUK