Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Kreativitet

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Kreativitet

Vi udvikler prisvindende koncepter og stærke, kreative løsninger.

Viden omsættes til kreativ kommunikation og rammer lige der, hvor den gør en forskel for dine kunder og for dit brand. I et tæt samarbejde med dig udvikler vi prisvindende koncepter og kreative løsninger, der skaber resultater i form af leads, kunder og salg – og flytter holdninger hos målgruppen.

Data og kundeindsigter er altid udgangspunktet for vores kreative processer. Vi har mange års erfaring fra kampagner både for BTC- og BTB-virksomheder for danske og internationale organisationer.

01.

Konceptudvikling

Den kan jeg huske! Den vil jeg ha’! Den fik mig til at handle! Det er præcis det, et kreativt koncept skal kunne. Den overordnede idé skal stå stærkt i din målgruppes bevidsthed uanset kanalmiks. Sammen definerer vi, hvad din kreative løsning skal kunne. Key messaging og key visuals danner fundamentet for et samlet kampagneaftryk både on- og offline – og sikrer, at du når de KPI’er, der bliver sat op for kampagneindsatsen. Det skal kradse i nethinden, flå i følelserne, være relevant, vedkommende og få folk til at agere!

02.

UX og kunderejser

Design af digitale kunderejser og et optimalt brugerinterface sikrer, at dine leads og kunder oplever, at dit brand står stærkt i det digitale landskab. Først analyserer vi de kontaktpunkter, du har med dine kunder og leads på tværs af on- og offline-medier. Så designer vi de kunderejser, der passer til dine målgrupper og er med til at øge dine konverteringer. Gennem stærk, sammenhængende og intuitiv kommunikation på tværs af platforme opnår du effektiv konvertering og optimale resultater.

03.

Produktion

Et stærkt kreativt koncept og dit brand fortjener at blive eksekveret sublimt over for din målgruppe. Den kreative løsning gør hele forskellen, når data og indsigter skal omsættes til kampagner, der rører og motiverer dine kunder. Om det er tekst og visuals til et onboarding flow i et automationprogram eller en digital leadkampagne, er vores dygtige hold af specialister, produktionsfolk og kreative hoveder med til at sikre, at du når dine deadlines. Vi udvikler, producerer og leverer tekst, foto, grafik, ads, film og online assets fra øverste hylde!

04.

Video og animation

Levende billeder er skabt til storytelling. Film bevæger og motiverer dine kunder. Om det er en reklamefilm til flow-TV eller en animation til Facebook, kan vi udfolde dit brand og ”most wanted action”, tilpasset den kanal og det formål, din film skal understøtte. Vi laver video i alle niveauer - fra de små setups til SoMe til de helt store filmproduktioner. Se vores showreel og bliv inspireret til en dialog om, hvordan vi kan løfte dine resultater ved at bruge kreative film og involverende storytelling.

05.

Gamification

Profitér af gamification-løsninger i Leadfamly og Scratcher eller få en unik kampagne skabt på vores egen platform. Gamification løfter involveringen og engagementet i dit brand og øger sandsynligheden for, at din målgruppe modsvarer ønskede handlinger, triggere og flows. Vi har skabt stærke kreative koncepter og prisvindende kampagner for bl.a. Ekstra Bladet, Danske Spil, Canal Digital, CBB, Profil Rejser og EG – både BTC og BTB. Få kvalificeret din virksomheds datasæt med flere informationer som fx præferencer, husstandens sammensætning og meget andet. Let’s play!

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Carsten Maisch Olsen

Kreativ direktør, partner / COO

Partnere

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.

LUK