Kreativitet

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Kreativitet

Vi udvikler prisvindende koncepter og stærke, kreative løsninger.

Viden omsættes til kreativ kommunikation og rammer lige der, hvor den gør en forskel for dine kunder og for dit brand. I et tæt samarbejde med dig udvikler vi prisvindende koncepter og kreative løsninger, der skaber resultater i form af leads, kunder og salg – og flytter holdninger hos målgruppen.

Data og kundeindsigter er altid udgangspunktet for vores kreative processer. Vi har mange års erfaring fra kampagner både for BTC- og BTB-virksomheder for danske og internationale organisationer.

01.

Konceptudvikling

Den kan jeg huske! Den vil jeg ha’! Den fik mig til at handle! Det er præcis det, et kreativt koncept skal kunne. Den overordnede idé skal stå stærkt i din målgruppes bevidsthed uanset kanalmiks. Sammen definerer vi, hvad din kreative løsning skal kunne. Key messaging og key visuals danner fundamentet for et samlet kampagneaftryk både on- og offline – og sikrer, at du når de KPI’er, der bliver sat op for kampagneindsatsen. Det skal kradse i nethinden, flå i følelserne, være relevant, vedkommende og få folk til at agere!

02.

UX og kunderejser

Design af digitale kunderejser og et optimalt brugerinterface sikrer, at dine leads og kunder oplever, at dit brand står stærkt i det digitale landskab. Først analyserer vi de kontaktpunkter, du har med dine kunder og leads på tværs af on- og offline-medier. Så designer vi de kunderejser, der passer til dine målgrupper og er med til at øge dine konverteringer. Gennem stærk, sammenhængende og intuitiv kommunikation på tværs af platforme opnår du effektiv konvertering og optimale resultater.

03.

Produktion

Et stærkt koncept fortjener at blive eksekveret sublimt over for din målgruppe. Den kreative løsning gør hele forskellen, når data og indsigter skal omsættes til noget, der rører og motiverer dine kunder. Om det er content til et automation flow, AI-assets eller en leadkampagne, er vores specialister, produktionsfolk og kreative hoveder med til at sikre, at du når dine deadlines. Vi udvikler, producerer og leverer fra øverste hylde!

04.

Video og animation

Levende billeder er skabt til storytelling, der bevæger og motiverer dine kunder. Om det er en reklamefilm til flow-TV eller en animation til Facebook, kan vi udfolde dit brand og ”most wanted action”. Vi laver video i alle niveauer - fra de små setups til SoMe i vores eget inhouse lydstudio til de helt store filmproduktioner. Se vores showreel og bliv inspireret til en dialog om, hvordan vi kan løfte dine resultater gennem video og animation.

05.

Gamification

Profitér af præ-definerede gamification-løsninger eller få en unik kampagne skabt på vores egen platform. Gamification løfter involveringen og engagementet i dit brand og øger sandsynligheden for, at din målgruppe modsvarer ønskede handlinger, triggere og flows. Vi har skabt stærke kreative koncepter og prisvindende kampagner for et hav af førende brands inden for både BTC og BTB. Få kvalificeret din virksomheds datasæt med flere informationer som fx præferencer, husstandens sammensætning og meget andet. Let’s play!

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Carsten Maisch Olsen

Kreativ direktør, partner / COO

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.