Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Nyhed
  4. /
  5. Ambition er finalist...

Ambition er finalist ved Echo Awards og Google Premier Partner Awards 2018

I sidste uge af august er finalisterne ved både The International Echo Awards og Google Premier Partner Awards EMEA blevet offentliggjort. Og det er en stor ære for Ambition, at vi er blevet repræsenteret i begge disse fine selskaber.

30.08.18

Google Premier Partner Awards 2018.
Ved Google Premier Partner Awards EMEA er Ambition, som eneste danske bureau, blandt de 25 finalister i kategorien Video Innovation. Vi glæder os til konference og prisuddeling i oktober måned i Dublin. Google Premier Partner awards afholdes for 3. Gang, og også 1. gang var Ambition (dengang Webjuice) i finalen i samme kategori. Der er bureauer fra hele EMEA, altså Europa, mellemøsten og Afrika, der har indstillet deres bedste arbejder. Derfor har der været hård konkurrence ift. at nå blandt de sidste 25 i kategorien. Med fem kategorier er vores arbejde altså blandt årets 125 bedste cases i hele EMEA efter Googles opfattelse.
Det er en stor ære igen at repræsentere Danmark, ikke blot med en veludført videokampagne, men med et stærkt kreativt koncept bag, der gav vores kunde kvalificerede leads og salg.

The International Echo Awards 2018

Ved Echo Awards er Ambition også finalist i år. Og dette endda i to kategorier: ”Technology and Communications” og ”Best use of Search and Display”. Echo Awards er en global marketingpris, der belønner strategi, kreativitet og især resultater for annoncørerne. Prisen er drevet af ”Data and Marketing Association” i USA. The International Echo Awards modtager hvert år mange hundrede indstillinger af stærke cases fra hele verden. Fra Indien til New Zealand til Sydafrika, Brasilien, Chile, hele Europa og hele Nordamerika mv. Så det er bestemt et fornemt selskab at ende i finalen med de bedste. Finalist betyder i denne sammenhæng, at vores arbejde er i top 5 i begge de to kategorier! Årets Echo Awards uddeles den 7. oktober i Las Vegas.
Ambition har to gange tidligere (dengang som Director) vundet guld ved The International Echo Awards i 2015 og Echo Awards 2016.

Vil du vide mere? Vi er altid klar på en snak

LUK