1. Forside
  2. /
  3. Nyhed
  4. /
  5. Ambition er bedste...

Ambition er bedste digitale bureau til at skabe resultater

I 2019-udgaven af MyImage-analysen, hvor 768 annoncører har bedømt 26 digitale bureauer, springer Ambition direkte ind på 1. pladsen, når det handler om at skabe resultater. Topplaceringen følges op af en flot 3. plads i kategorien gode til at analysere og anvende data.

09.01.19

Det blev til en flot 1. plads, da Ambition debuterede i den årlige MyImage-analyse, der produceres af MyResearch i samarbejde med Dansk Markedsføring.

I kategorien ”gode til at skabe resultater” vurderede de 768 annoncører Ambition til at være bedst. Vi er naturligvis mega stolte over 1. pladsen, fordi den mere end noget bekræfter det, vi er sat i verden for: Nemlig at omsætte data til en god forretning. Det gør vi for en bred kreds af kunder, der spænder fra medlems- og abonnementsvirksomheder til e-business virksomheder og virksomheder med høj kundeværdi.

Vores arbejde med og for kunderne tager altid afsæt i intelligente dataindsigter. Derfor er det glædeligt, at vi også løb med en top-3 placering i kategorien ”gode til at analysere og anvende data”.

Sidst, men ikke mindst: Vi vil gerne takke alle vores kunder, der har gjort de flotte resultater muligt – ved at tro på vores koncept inden for databaseret forretningsudvikling og markedsføring.