Ambition | Persondatapolitik


Formål

Formålet med Ambitions persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Denne persondatapolitik er rettet mod

 

  • Personer som har en erhvervsmæssig relation til Ambition
  • Ansøgere og kandidater til stillinger hos Ambition

 

Er du modtager af gode tilbud fra forbrugerdatabasen DM Media, bedes du klikke her og læse den særlige persondatapolitik, som gælder for dette område.

 

Er du teleabonnent og ønsker oplysning om hvorfor dine personoplysninger behandles af Ambition, bedes du læse afsnittet ”Specialafsnit for teleabonnenter”. Driver du virksomhed, som er registreret i CVR-registret, bedes du læse afsnittet ”Specialafsnit for CVR-virksomheder”. Begge specialafsnit er placeret sidst i denne persondatapolitik.

 

Generelt

Ambition er som datakonsulentvirksomhed og digitalt bureau underlagt gældende persondatalovgivning, som pr. 25. maj 2018 går under betegnelsen GDPR (databeskyttelsesforordningen). Ambition optræder både som databehandler og dataansvarlig – afhængig af situationen.

Er du borger, skal du som hovedregel rette henvendelse til den virksomhed du er kunde hos – eller direkte til den offentlige myndighed som er ansvarlig for behandling af dine persondata. Er du ansøger eller kandidat til en stilling hos Ambition, henviser vi til afsnittet ”Praksis for behandling af data om ansøgere”.

 

Praksis for behandling af data om ansøgere

Formålet med behandlingen af ansøgeres personoplysninger er, at få indsigt i kandidatens erfaring og kompetencer for at sikre en korrekt rekruttering. Modtagerne af personoplysningerne er ledere i Ambition.

Er du ansøger til et job hos Ambition behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, telefonnummer, alder
  • Uddannelsesniveau, uddannelsestype, erhvervserfaring, interesser
  • CPR-nummer

Oplysninger overføres ikke til tredjelande. Indkomne CV’er opbevares i max. seks måneder. Kontakt med kandidater og ansøgningsproces foregår primært via LinkedIn Recruiter, som kræver brugerbeskyttet login fra både virksomhed og kandidat. Afsendelser af kontrakter og videresendelse af ansættelsesdokumenter og CV’er foregår udelukkende via passwordbeskyttede og krypterede links. Der vedhæftes ikke filer med et personfølsomt indhold i e-mails.

 

Hvilke personoplysninger behandler Ambition om dig?

Har du en erhvervsmæssig relation til Ambition, registrerer og behandler vi kun almindelige personoplysninger og dermed ingen følsomme personoplysninger om dig.

 

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit kundeforhold med Ambition, samt for at kunne levere målrettet og vedkommende markedsføring til dig. Ambition indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig den bedste og mest individuelle service.

Når du er kunde eller har en erhvervsmæssig relation til Ambition har vi – udover firmaoplysninger – som minimum brug for dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Derudover registrerer vi oplysninger som er vigtige for vores betjening af dig som kunde eller kundeemne, fx dine logindata til Ambitions selvbetjeningsløsninger, dine produktinteresser, din deltagelse på vores faglige seminarer, URL til din LinkedIn-profil samt eksempelvis datoer for hvornår vi har talt sammen.

Personoplysninger om dig registreres dels i et økonomisystem (hvis du er kunde), dels i et CRM-system.

 

Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen.

 

Hvad bliver dine personoplysninger brugt til?

Ambition bruger de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Kundesupport
  • Administrative formål, bl.a. login på selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation, fx gennem nyhedsbreve, invitation til faglige seminarer, digital annoncering
  • Personlig kontakt
  • Markedsføring generelt
  • Rekruttering (hvis du er ansøger)

 

IT-sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger

Ambition har implementeret omfattende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger – og behandler på den baggrund dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang. Servere er placeret i kontrollerede og særligt beskyttede datacentre, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende af uvildige IT-revisorer for at afgøre, om vi lever op til det store ansvar det er at behandle og beskytte personoplysninger. Som kunde hos Ambition har du krav på at læse vores årlige IT-revisionsrapport. Skriv til os på [email protected] for at rekvirere en kopi af seneste rapport.

 

Markedsføring via e-mail, SMS og sociale medier

Ambition udsender udelukkende e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og i den forbindelse givet deres samtykke. I alle e-mails indeholdende markedsføringsmateriale som udsendes fra Ambition, har du mulighed for at meddele, at du ikke ønsker at modtage e-mails fremover. Du kan til enhver tid meddele, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail, ved at sende en besked til [email protected].

Er du kunde hos Ambition, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig e-mails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, såfremt vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser – eller tilsvarende produkter og serviceydelser – du køber hos os.

 

Når du tilmelder dig et arrangement, et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på Ambitions hjemmeside, giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig personligt med nyheder, gode tilbud og invitationer. Du afgiver en række personlige oplysninger, fx personnavn, e-mailadresse og mobilnummer. Ambition anvender disse oplysninger til at kunne kontakte dig pr. e-mail, sms og via sociale medier (som fx Facebook og LinkedIn) med tilbud om andre arrangementer, nyheder og produkttilbud, som vi tror, kunne være interessante for dig. Ambition videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring via e-mail mv. ved at følge anvisningen i de meddelelser du modtager eller ved at kontakte os på [email protected].

Cookies og brug af Ambition.dk

Vi benytter cookies, og her kan du læse hvorfor. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at hjælpe dig i dit besøg og for at kunne genkende dig når du kommer retur. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Vi bruger desuden cookies til at hjælpe med at indsamle viden om din adfærd på hjemmesiden, og disse data bruger vi til at forbedre og optimere vores hjemmeside. Det giver også et indblik i hvor mange der har besøgt vores hjemmeside, og hvilket indhold, der er mest populært. Nogle cookies bruges til at hjælpe med at skabe den bedste brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er fx valgte præferencer såsom sprog. Eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

Vi benytter desuden cookies til markedsføring. Ud fra disse kan vi målrette markedsføringen over for dem der har besøgt vores hjemmeside.

 

Videoer indlejret på hjemmsiden sker via www.youtube.com. YouTube anvender bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises, og hvor meget af filmen du har set.

 

Vi benytter Google Analytics for at analysere, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. De oplysninger, som en cookie indsamler om din brug (trafikdata) sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Ambition har anonymiseret din IP-adresse før den sendes til Google. Vi har desuden aktiveret ”Display Feature” i Google Analytics, hvilket betyder at der arbejdes med tredjeparts-cookies til markedsføringsformål.

 

Cookies fra Facebook bruges til at vise en “Synes godt om” knap og information om, hvilke af dine Facebook venner, der ”Synes godt om”. Facebook giver endvidere adgang til et statistikværktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook. På samme måde anvendes cookies i forbindelse med deling af information til Pinterest.

 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

 

Indsigt og klager

Er du borger og vil have indsigt i hvilke oplysninger der behandles om dig, skal du rette henvendelse til den dataansvarlige virksomhed du er kunde hos (fx dit teleselskab, din medlemsorganisation eller dit forsikringsselskab) – eller til den offentlige myndighed du er registreret hos (fx BBR-registret, CPR-registret, CVR-registret osv.).

Er du ansøger eller ansat i en virksomhed som er kunde eller på anden måde har en erhvervsmæssig relation til Ambition, har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du indsigt i – eller har du ændringer til – de personoplysninger, som er registreret om dig hos Ambition, skal du rette henvendelse til [email protected] eller ringe på 70 20 30 24.

 

Du kan desuden gøre indsigelse mod Ambitions behandling af data om dig i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du ønsker at klage over Ambitions behandling af dine personoplysninger, har du ligeledes mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk

 

Specialafsnit for teleabonnenter

Kilden til teledata er mere end 100 teleselskaber, som ifølge § 31 i Teleloven skal stille disse data til rådighed for dem som måtte ønske det. TDC 118 indsamler og behandler teledata på vegne af egne formål og videresælger data til andre datadistributører, bl.a. Ambition. I forhold til opbevaringen af disse data, er både teleselskabet, TDC 118 og Ambition dataansvarlige. De slutkunder, som indkøber teledata er ligeledes dataansvarlige.

 

Vi behandler følgende oplysninger:

 

  • Navn, adresse og telefonnummer
  • stillingsbetegnelse
  • Abonnementskategori (typisk ”fastnet” eller ”mobil”)

 

Oplysningerne videregives til kunder og koncernforbundne selskabers kunder til brug for analyse, markedsføring og ajourføring.  Formålet med behandlingen er at gøre vores kunder i stand til kunne foretage målrettet markedsføring i form af direkte kontakt til personer pr. brev eller telefon samt at hjælpe vores kunder med vedligeholdelse og berigelse af kundedatabaser med korrekte telefonnumre.

Ambition modtager ikke teledata for abonnenter som er spærret for videregivelse hos teleselskabet ligesom hemmelige telefonnumre ikke modtages. Vi videregiver ikke teledata til markedsføring, hvis abonnenten er opført på CPR-registrets såkaldte Robinson-liste.

 

Da Ambition alene er datadistributør af offentligt tilgængelige teledata, anbefaler vi at al henvendelse vedrørende berigtigelse og sletning af personoplysninger sker direkte til kilden, som er teleselskabet hvor abonnementet er tegnet. I modsat fald kræver det kontakt til både TDC 118 såvel som en meget stor række af yderligere datadistributører og slutbrugere, som hver især er dataansvarlige for deres behandling af de personoplysninger, som er indeholdt i teledata.

Specialafsnit for CVR-virksomheder

I Danmark er der fri adgang til data om virksomheder registreret i CVR-registret (det Centrale Virksomheds Register). Ambition er datadistributør af CVR-registrets stamdata. I forhold til opbevaringen og dermed behandlingen af personoplysninger, der måtte være indeholdt i Ambitions kopi af CVR-registret, er Ambition dataansvarlig.

 

Vi behandler følgende oplysninger:

 

  • CVR- og P-nummer
  • Virksomhedsnavn (som for de fleste enkeltmandsvirksomheder indeholder personnavn)
  • Virksomhedsadresse
  • Virksomhedstype
  • Virksomhedens telefonnummer og e-mail
  • Branche
  • Antal ansatte
  • Starttidspunkt og evt. ophørstidspunkt
  • Navn og adresse på ansvarlige deltagere (ejere, direktion og bestyrelse)

 

Oplysningerne videregives til vores kunder og vores koncernforbundne selskabers kunder til brug for analyse, markedsføring og ajourføring.  Formålet med behandlingen er at gøre vores kunder i stand til bedre at målrette deres markedsføringsaktiviteter samt at hjælpe vores kunder med vedligeholdelse og berigelse af kundedatabaser med korrekte oplysninger.

Vi videregiver aldrig CVR-data til markedsføring, når virksomheden er reklamespærret i CVR-registret. Vi videregiver aldrig navn og adresse på ansvarlige deltagere til markedsføring. Tilsvarende videregiver vi aldrig oplysninger om enkeltmandsvirksomheder til markedsføring, når disse er opført på CPR-registrets såkaldte Robinson-liste.

 

Da Ambition alene er datadistributør af en offentligt tilgængelig erhvervsdatabase, anbefaler vi at al henvendelse vedrørende berigtigelse og sletning af personoplysninger sker direkte til kilden, som er CVR-registret. I modsat fald kræver det kontakt til en meget stor række af yderligere datadistributører og slutbrugere, som hver især er dataansvarlige for deres behandling af de personoplysninger, som er indeholdt i CVR-registret.

 

Opdateret 2018-06-20