1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. Teknisk SEO-analyse

Teknisk SEO-analyse

SEO er en forkortelse, der står for ”search engine optimization”, eller på dansk; søgemaskineoptimering. En stor del af arbejdet med SEO går ud på at bruge de rigtige søgeord på strategisk udvalgte landingssider for derved at opnå en højere rangering på for eksempel Google. Det er selvfølgelig en MEGET forenklet og vag beskrivelse af det kæmpe område, som SEO dækker over. Men det er i hovedtræk det, der er essensen – og i alle tilfælde det, som de fleste forbinder med SEO.

03.06.16

SEO er mere teknisk, end de fleste ved…

Men selvom du har de fede tekster, det gode indhold og de helt rette søgeord implementeret, er det faktisk ikke sikkert, at din hjemmeside rangerer så højt, som den kan. Der er nemlig også en hel masse tekniske aspekter, der skal medregnes i ligningen.

De tekniske elementer er givetvis ikke noget, du kan se med det blotte øje men derimod ofte noget, man finder i sidens bagvedliggende kode.

Men netop de tekniske specifikationer, der udgør din hjemmesides beskaffenhed, kan faktisk være med til at devaluere dine SEO-anstrengelser, da SEO handler om mere end bare ord.

Vil du vide mere om SEO-kurser?

Se vores SEO-kurser her
eller ring og tal med Jacob Kildebogaard på 26 712 712

Vi hjælper med dine SEO-udfordringer

Når vi skal foretage en teknisk analyse af et website, fungerer det lidt ligesom, når du sender bilen til service.

Vi gennemgår sitet fra A-Z og finder alle de steder, hvor der er plads til forbedringer.

Der findes ikke to websites, der er fuldstændig ens, og derfor er fremgangsmåden i forhold til en teknisk SEO-analyse også forskellig.

Det afhænger alt sammen af din unikke situation, din backend og din opsætning af siden.

Sikkert er det dog, at vi afdækker hele molevitten, og at vi går systematisk og effektivt til værks.

SEO-rapport

Når vi har analyseret din hjemmeside fra ende til anden, kvitterer vi med en teknisk SEO-rapport.

Denne rapport giver dig indsigt i de elementer, der kan være med til at begrænse sidens SEO-performance og selvfølgelig også løsningsforslag til at afhjælpe udfordringerne.

Vi gennemgår rapporten sammen med jer og aftaler det videre forløb i fællesskab.