1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. SEO-kurser

SEO-kurser

Vil du lære at skrive søgemaskineoptimeret indhold til din hjemmeside? Savner du inputs i forhold til at kunne foretage tekniske SEO-tiltag?

11.03.20

Uanset hvilket SEO-behov, du står med, er vi klar til at afdække det og uddanne dig – og det er uanset, hvilket niveau du er på.

Hos Ambition er vi passionerede omkring SEO samt at skabe resultater for vores kunder.

Men mindst lige så vigtigt er det, at vores kunder selv er i stand til at bygge videre på vores arbejde og skabe resultater, de kan mærke.

Vi ved, at mange virksomheder ønsker at eksekvere en lang række opgaver selv, hvor vi blot hjælper med at strukturere og prioritere opgaverne for dem.

Selvom vi i Ambition kæmper for at forblive de bedste til søgemaskineoptimering i branchen, så betyder det ikke, at vi holder alt guldet for os selv – tværtimod!

Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring med søgemaskineoptimering og tilbyder derfor SEO-kurser og undervisning til alle, der har brug for det.

Måske vil du blot udvide og berige dit kendskab til SEO? Her kan vi også hjælpe dig med at blive bedre.

Med Danmarks førende SEO-team huser vi medarbejdere med mange års erfaring, der står klar til at hjælpe dig med at blive bedre til dit SEO-arbejde.

Kontakt Jacob i dag

Ring til Jacob på 26 712 712 i dag og hør om dine muligheder

Vi er anerkendt for vores arbejde

I 2020 er Ambition blevet kåret som nr. 1 i nogle meget flotte kategorier i MyImage-analysen.

  • #1 Bedste digitale bureau til at skabe resultater
  • #1 Bedste digitale bureau til at analysere og anvende data

Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi arbejder med kurser i søgemaskineoptimering? Så læs videre her på siden, hvor vi giver dig alle detaljerne om vores arbejde.

Det siger vores kunder:

Ambition er en værdifuld sparringspartner for os i SEO-arbejdet. De forstår og kan rådgive om alle aspekter indenfor SEO, er konkrete og fokuserede på at skabe resultater.

Thomas Plesner
Om Søgemaskineoptimering – CA Karrierepartner og a-kasse

Vi har altid været glade for at Ambition arbejder med SEO ud fra et holistisk perspektiv med fokus på forretningen og kommercielle resultater. Blandingen af deres kompetencer indenfor data, teknik og indhold har hjulpet os med at opnå de topresultater, som vi gik efter.

Mads O. Madsen
Om søgemaskineoptimering – DataLøn

Vi har haft et længere samarbejde, og vores SEO optimering har virkelig givet pote. Ambition lever utroligt godt op til deres navn. Men samtidig er de ikke så firkantede som så mange andre og lytter virkelig efter vores behov og ser mulighederne. Kan varmt anbefales hvis man vil have flere kunder!

Nis Hartvith
Om søgemaskineoptimering – Dispuk


SEO-kurser hos Ambition

Hos Ambition går vi meget højt op i at skabe resultater. Dette er uanset, om vi selv laver arbejdet – eller om vi hjælper dig med at skabe resultaterne på egen hånd.

Vi laver altid tilpassede SEO-kurser, så du kan fokusere på de områder, der giver din forretning værdi uden en masse tidsspilde på ting, du aldrig vil bruge i praksis.

Standardkurser er altså ikke en del af vores repertoire. Vi tilpasser undervisningen, så den passer til dine behov, krav og kunnen.

Dermed kan vi fylde din rygsæk med færdigheder, som du kan tage med hjem og arbejde videre med umiddelbart efter kurset.

Hvordan kan vi hjæpe dig?

Uanset om du er ny i SEO-verdenen eller har arbejdet med SEO i mange år, kan vi hjælpe dig med et friskt perspektiv på dine udfordringer.

Vi tager altid udgangspunkt i din forretning og dit produkt, så du kan tage hjem og arbejde videre med dine nye færdigheder med det samme.

Vi sammensætter agendaen for vores kurser sammen med dig, hvilket sikrer dig en skræddersyet plan, der kan skabe vækst og fremgang for din virksomhed.


Kontakt Jacob i dag

Ring til Jacob på 26 712 712 i dag og hør om dine muligheder.
Eller benyt kontaktformularen her


Vores forskellige typer SEO-kurser

Selvom vi ikke har standardkurser hos Ambition, så sidder vi altid klar til at snakke om, hvilke muligheder der er for, at du kan udvikle dig.

Er du helt grøn inden for SEO, tager vi udgangspunkt i de ting, der kan give dig værdi.

Har du arbejdet med SEO i lang tid men ønsker at udvikle dine færdigheder i en ny gren af arbejdet, sidder vi også klar med viden og færdigheder, vi kan lære dig.

Kursus i hjemmesidetekster

Det er en kunst i sig selv at arbejde med tekster til hjemmesider.

Du skal både skrive til brugerne og samtidig imødekomme søgemaskinernes interesser.

Når du skriver tekster, skal de konvertere dine brugere, så du udvikler din forretning positivt og dermed tjener penge på dine produkter eller ydelser.

Vores specialister sætter sig ned med dig, og med udgangspunkt i din forretning lærer vi dig at skrive tekster, der sælger og fastholder dine kunder.

Vil du have en smagsprøve på, hvordan vi skriver tekster hos Ambition, så læs mere om vores SEO-tekster.

Grundlæggende SEO-kursus

Det er ikke alle, der har tiden til at sætte sig ned og lære om SEO.

SEO kan være meget komplekst, men man kan også komme rigtig langt med en basal viden om SEO, søgemaskiner og hvilken effekt, det kan have for din virksomhed og din omsætning.

Hos Ambition sætter vi en stor ære i at få alle med, så hvis du er helt ny på SEO fronten, tager vi dig gerne i hånden og lærer dig, hvilken effekt SEO kan have på din virksomhed.

Vi giver dig også en masse værktøjer og viden med hjem, så du kan begynde at arbejde på at forbedre din hjemmeside med det samme.

Vil du lære mere om SEO, så læs meget mere om søgemaskineoptimering.

Teknisk SEO-kursus

SEO kan hurtigt blive meget teknisk.

Vi arbejder med alt fra teknisk optimering af hjemmesider til opmærkning med struktureret data og valg af den rette platform til din hjemmeside.

Vi har mange års erfaring med den tekniske del af SEO, og vi følger med i de nyeste anbefalinger fra Google.

Står du eksempelvis over for at skulle migrere dit website, eller vil du lære at lave teknisk optimering på din egen hjemmeside, så sidder vores tekniske SEO-eksperter klar til at guide dig.

Vi tager udgangspunkt i din hjemmeside og arbejder målrettet mod, at du forstår de tekniske aspekter.

Vil du læse mere om emnet, så kan du læse meget mere om teknisk SEO.

Kursus i SEO-værktøjer

Der findes et hav af SEO-værktøjer på markedet.

Hvilke værktøjer skal du bruge? Skal du betale for dem?

Der er mange spørgsmål, som trænger sig på, når man arbejder med SEO-værktøjer.

Uanset om du ønsker at at lære mere om Searchmetrics, Accuranker, Ahrefs eller andre værktøjer, har vi indgående kendskab, som vi kan lære fra os.

Vi sammensætter et skræddersyet kursus på baggrund af din viden, dit behov og din virksomhed.

Linkbuilding-kursus

Linkbuilding kaldes for en af de sværeste dicipliner inden for SEO, fordi man skal bruge tid på at lede efter muligheder og skabe relationer, der kan skabe links tilbage til ens hjemmeside.

Hos Ambition har vi mange års erfaring i linkbuilding. Vi skræddersyr et kursus i linkbuilding, der dækker dine behov.

Vi lærer dig om linkanalyser, outreach SEO, gæsteblogging og PR, så du kan starte med at tiltrække kvalitetslinks til din hjemmeside.

Vi tager udgangspunkt i din hjemmeside, din linkprofil og den tid, du har til rådighed for at skabe flere links til din hjemmeside.

Læs mere om det grundlæggende arbejde med linkbuilding.

Skræddersyede kurser

Om du har brug for at lære de grundlæggende ting om søgemaskineoptimering, eller de mere avancerede tekniske dele af det, så sidder vi klar hos Ambition til at skræddersy et kursus til dig.

Vi har mange års erfaring og et af de absolut dygtigste SEO-teams i Danmark, der kan skræddersy et kursus, der passer til dig og din virksomhed.

Samler du hele dit team, kan vi også arbejde med jer alle, så I alle får en fælles forståelse for det valgte emne og resultaterne, I ønsker at opnå.


Kontakt Jacob i dag

Ring til Jacob på 26 712 712 i dag og hør om dine muligheder.
Eller benyt kontaktformularen her


Hvor holder vi SEO-kurser?

Da vi altid skræddersyr vores SEO-kurser, skaber det en fleksibilitet for dig som kursist og din virksomhed.

SEO-kursus hos jer

Ønsker du, at SEO-kurset skal holdes i vante rammer, kan vi komme ud til jer og holde kurset.

Vi skræddersyer et SEO-kursus, der er tilpasset dig og din virksomhed.

Det kan fx. være en halv eller hel dag, hvor vi sætter os ned med jeres team og underviser i det, som I har behov for.

SEO-kursus hos os

Ønsker I, at vi afholder kurset hos Ambition, er dette også en kærkommen mulighed for at besøge os på vores kontor i Nordvest.

Vi har faciliteterne til at afholde både små og store kurser fra få til mange deltagere.


Hvad vil du lære mere om?

Du har måske allerede en idé om, hvor dit SEO-arbejde skal bære hen, men måske mangler du lige det sidste for at opnå resultater.

Strategi og planlægning

Den rigtige SEO-strategi kan være med til at afgøre, om din SEO-indsats bliver en succes.

Med mange års erfaring inden for SEO ved vi, hvilken strategi der passer til mange forskellige brancher.

Dette kan komme dig til gode, når vi underviser dig i strategi og planlægning i forhold til dit SEO-arbejde.

Søgeordsanalyser

En søgeordsanalyse kan være dit stærkeste værktøj, når der skal skrives tekster, som sælger og ikke mindst tiltrækker flere besøgende til din hjemmeside.

Hos Ambition arbejder vi med avancerede søgeordsanalyser, og vi lærer gerne fra os, så du selv kan lave søgeordsanalyser.

Læs også mere om søgeordsanalyser.

On-page SEO

On-Page SEO er alle de faktorer, der gør sig gældende på din hjemmeside, som du selv kan gøre noget ved.

Med udgangspunkt i din hjemmeside laver vi en plan og uddanner dig i, hvordan du kan optimere din hjemmeside til at tiltrække mere trafik.

Du kan også læse mere om on-page SEO.

Off-page SEO

Off-Page SEO er alle de aktiviteter, man gør, som ikke er på ens egen hjemmeside. Her kan man bl.a. arbejde målrettet med PR og outreach.

Vi skræddersyer et kursus, der kan hjælpe dig til at skabe resultater, der giver værdi til din virksomhed.

Content

Content er meget mere end bare at skrive tekster, der sælger. Det handler også om at bruge billeder, videoer og andre virkemidler, der kan være med til at sælge dit produkt eller ydelse.

Med vores mange års erfaring ved vi, hvad der sælger – og hvad der skal til for at øge trafikken som følge af godt content.

Vil du lære mere om content?

Linkbuilding

Vil du lære, hvordan du bygger links til din hjemmeside? Hvordan du strukturerer arbejdet og ikke mindst, hvordan du kontakter folk og virksomheder for at få flere links?

Vi har mange års erfaring med at bygge links til både store og små hjemmesider, så du kan blive godt rustet til at bygge links.

Vil du lære mere om emnet, kan du læse meget mere om linkbuilding.


Kontakt Jacob i dag

Ring til Jacob på 26 712 712 i dag og hør om dine muligheder.
Eller benyt kontaktformularen her