1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Kreativitet
  6. /
  7. Video og animation

Video og animation
En vigtig del af vores leverancer fra det kreative team er levende billeder. Om det er reklamefilm til TV2 eller videobannere til Facebook – så har de det til fælles, at billeder siger mere end 1000 ord og film skaber øget awareness og er den perfekte storyteller.

Hos Ambition arbejder vi med følgende typer af animationer og film:

1. Reklamefilm
2. Video content
3. Video bannere

Se vores showreels og bliv inspireret til en dialog om, hvordan vi kan løfte dine resultater ved at bruge kreative film og involverende storytelling.

Fra danske- til internationale film

Vi udvikler både danske og internationale film og kan på bureauet både speake, redigere og producere en lang række større og mindre produktioner – alt sammen i Ambition Studios. Til større produktioner samarbejder vi med forskellige filmproduktionsselskaber helt afhængig af budget, formål, produktion og kunde. Uanset hvor stor eller lille opgave vi definerer, er indholdet i vores produktioner er altid baseret på indsigt og et strategisk sigte for at sikre effektiv kommunikation, der skaber handling.

Sammen med vores kunder skaber vi kreative fortællinger, som skaber relationer mellem brands og målgrupper, som skaber aktivering og involvering, som skaber resultater i form af adliking, kliks og konverteringer. Du er som kunde altid en vigtig del af processen – fra den kreative udvikling og til den endelige produktion. Vores erfarne projektledere og kreative sikrer en strømlinet proces hvor både idé, budget og timeline holder.

Fra videobannere til explainers

Behovet for at sætte levende billeder til dine budskaber kan være meget forskellige og det er de kreative virkemidler også. Når vi arbejder med taktisk kommunikation, kan det være videobannere til sociale medier som med fokus på det gode tilbud, trækker klik til signup eller salg. Det kan også være explainer videoer, som behandler tungere emner, hvor billeder er med til at kommunikere dit budskab. Det kan være gennemgang af et emne, et produkt eller en service hvor levende billeder eller animationer hjælper modtageren til at bedre at forstå dit budskab.

Film er uundværligt content for EWPA

For den europæiske brancheorganisation EWPA laver vi løbende film som deles og ses af tusindevis af mennesker på sociale medier – opskrifter, brandbuilding m.m. Se den flotte case her:

EWPA: Whey. For living. For life.

Læs casen

Andre services