1. Forside
 2. /
 3. Services
 4. /
 5. Data science
 6. /
 7. Prædiktive modeller

Prædiktive modeller
Få en løsning, hvor prædiktive modeller operationaliseres og tilgås i realtid via API. Det giver høj driftssikkerhed og maksimal uafhængighed af dine egne IT-systemer. Et erfarent data scientist-team udvikler modeller, der gennem brug af AI og machine learning forudsiger kundeadfærd som fx konvertering, CLV (Customer Lifetime Value) og churn. Brug modellerne til kunde- og leadscoring og som vigtige input til at dosere den rette kommunikation og timing over for den enkelte kunde.

Et dedikeret data scientist-team hjælper dig med at udvikle prædiktive modeller, der ved at bruge AI og machine learning forudsiger konkret kundeadfærd som fx konvertering, CLV (customer lifetime value) og churn.

Prædiktionsmodellerne kan du bruge til fx kunde- og leadscoring, og du får vigtige input til, hvilke indsatser der skal doseres over for den enkelte kunde.

Ud over de klassiske prædiktive modeller som churn og CLV kan du få udviklet branchespecifikke og skræddersyede prædiktionsmodeller inden for emner som fx forudsigelse af:

 • Hvem der vil købe et bestemt bilmærke
 • Hvem der er de mest sandsynlige købere af elbiler
 • Hvilke boliger der med størst sandsynlighed bliver sat til salg inden for få år
 • Salgspriser og liggetider for ejerboliger
 • Hvilke ledige A-kassemedlemmer der vil blive langtidsledige

Hos Ambition får du en serie af standardløsninger, hvor prædiktive modeller operationaliseres og tilgås i realtid via API. Det betyder høj driftssikkerhed og maksimal uafhængighed af egne IT-systemer.

Vil du vide mere om prædiktive modeller?

Kontakt os her

Læs vores blog-indlæg om, hvordan du bruger machine learning til at blive en vinder i dit marked:

Sådan bruger du machine learning til at komme foran dine kunder og dit marked

Læs mere

Andre services