1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Data science
  6. /
  7. Mosaic og persona

Mosaic og persona
Du kan få adgang til en standardpersona, Mosaic, eller alternativt få udviklet din egen skræddersyede persona-model. Persona er en arketype, der repræsenterer den rolle eller forbrugeradfærd, som en bestemt kundegruppe har. Den giver vigtigt input om kunderejsen for hver individuelle kundetype og bør være fundamentet for den kommunikation, du eksponerer de enkelte personaer for. Træk på en massiv erfaring med persona-modeller, der er tilpasset et bredt udsnit af brancher.
Skab dybere forståelse for dine kunder ved hjælp af dataindsigt, som omsættes til kød og blod i form af beskrivende personaer.

Udnyt indsigterne til at definere kunderejser og brugertilpasset kommunikation – på tværs af platforme og kanaler.

Hos Ambition arbejder vi med to former for persona-modeller: Mosaic og skræddersyet persona.

Mosaic

Mosaic er en standard persona-model, som gør det enkelt og operationelt at skabe differentieret og relevant kommunikation til dine leads og kunder. Mosaic består af 12 overordnede forbrugersegmenter, som inddeles i 44 undergrupper. Alt, hvad det kræver at benytte Mosaic, er en adresse. Du kan få dine kunder analyseret efter Mosaic. Du kan berige dine leads og kunder med Mosaic via API. Du kan få fordelt dine kunder efter Mosaic i Google Analytics. Eller du kan få hele modellen som et datasæt, du selv kan bygge ind i dine egne prædiktive modeller. For blot at nævne nogle af mulighederne. Bestil Mosaic-håndbogen, og læs mere.

Hent Mosaic-håndbogen helt gratis

Hent en gratis PDF-version af Mosaic-håndbogen. Du får en detaljeret gennemgang af, hvordan de 12 hovedgrupper og 44 forbrugertyper er sammensat. Udfyld formularen og vi sender håndbogen til dig.

Hent her

Se vores introduktionsvideo og lær mere om Mosaic.

Skræddersyet persona

Hos Ambition kan du få udviklet din egen skræddersyede persona-model. Persona er det samme som en arketype, der repræsenterer den rolle eller forbrugeradfærd, som en bestemt kundegruppe har. Den giver derfor vigtigt input om kunderejsen for hver individuelle kundetype og bør være fundamentet for den kommunikation eller det content, du forventer at udsætte de enkelte personaer for. Hos Ambition har vi massiv erfaring med persona-modeller tilpasset et bredt udsnit af brancher.

Herunder ses et eksempel på personas udviklet til Haveselskabet.

Vil du vide mere om Mosaic og persona?

Kontakt os her

Andre services