Målgrupper
Mestrer du audience building? Ellers er der hjælp at hente. Både over for de ukendte, som du kun kan ramme digitalt via de store annonceplatforme – og de kendte, som du kan ramme via et bredt udvalg af on- og offline-kanaler som fx CRM & E-mail marketing, Display & SoMe-kanaler, offline direct mail og telemarketing. Hjælpen slutter ikke her. Med tracking og attribution kan du følge med i, hvilke kanaler og aktiviteter som i særlig høj grad skaber resultater.
Vi hjælper dig med audience building.

Både over for de ukendte, som kun kan rammes digitalt via de store annonceplatforme – og de kendte, som du kan ramme via et bredt udvalg af on- og offline-kanaler som fx CRM & E-mail marketing, Display & SoMe-kanaler, offline direct mail og telemarketing.

Vi hjælper dig også med tracking og attribution, så du kan følge med i, hvilke kanaler og aktiviteter, som i særlig høj grad skaber resultater. Vi hjælper med opsætning og vedligeholdelse af dashboards og datavisualisering.

Det store omdrejningspunkt i audience management er segmentering og scoring. Her bidrager vores data scientists med modeller og konkrete data, som anvendes til skarp målretning af dine taktiske indsatser på tværs af platforme og kanaler.

Vil du vide mere om målgrupper?

Kontakt os her

Andre services