1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. TIPS GAMES!

TIPS GAMES!

Outstanding konverteringer gennem involvering og knivskarp målretning

22.04.24

Se hvordan Danske Licens Spil med et helt nyt TIPS spil skaber vilde konverteringer og resultater.

Du kender det fra dig selv: Når du bliver mødt i øjenhøjde med indhold og muligheder, der interesserer og motiverer dig, så er det helt naturligt at engagere sig. Især, hvis der er noget i det for dig. Om det så er præmier, spænding, muligheden for at shine eller lære nyt.

Udfordringen

Det ved de godt hos Danske Licens Spil, og det er netop de greb, der blev taget i anvendelse, da det folkekære TIPS brand opdaterede sit design og ønskede at introducere også nye generationer af sportsinteresserede for charmen og spændingen ved at tippe. Konkurrencen på spilmarkedet er benhård, og det kræver indsigt i målgruppen at udvikle indhold, der for alvor vækker interesse og skaber konverteringer – også på den lange bane.

Hos Ambition fik vi i efteråret 2023 udfordringen med at bygge et nyt gratis TIPS spil, som kunne motivere både nye og garvede tipsspillere, og på brugervenlig og enkel vis introducere praktikken i det klassiske 1X2 system.

Løsningen

Løsningen blev et nyt univers: TIPS GAMES og spillet ”Tipsmesteren”, som leverer resultater i både hvervning og fastholdelse af spillere. Tipsmesteren kan konfigureres til at være både vanskeligt og nemt – afhængig af, hvem der skal inviteres med til at spille. Garvede spillere bliver ekstra udfordret 😉

Nye potentielle TIPS gamere møder Tipsmesteren på Danske Spil’s organiske sider på META og på Danske Spils egne platforme der, hvor de fodboldinteresserede er i flertal. Hvis du er registreret spiller hos Danske Licens Spil, og tidligere har vist interesser for TIPS og lignende spiltyper, modtager du personlige invitationer via e-mail, hvor en segmenteringsmotor i MA-platformen styrer relevant målretning. Nye spillere onboardes til universet og kendte spillere løftes elegant og hurtigt ind.

Resultaterne

Uanset indgangsvinkel, leverer Tipsmesteren fantastiske resultater i form af konverteringer over 40%.

Hvor ligger magien? Hvorfor går det så overvældende godt for Tipsmesteren og TIPS GAMES universet? Det gør det, fordi vi møder spillere med det rette ”TIPS-mindset” med indhold og inspiration, som virkelig interesserer og motiverer. Gennem konkurrencelyst og leg, introduceres et ellers komplekst produkt og nedbryder barrierer. TIPS er ikke for alle, og kunsten ligger i, at ramme rigtigt – både hvad angår målgruppen og motivation til interaktion.

Kan ideen foldes ud?

Hos Danske Licens Spil er det en selvfølge at gå gaming-vejen, når nye og eksisterende spillere skal hverves og fastholdes. Det ændrer ikke på, at indsatserne virker, fordi vi som mennesker godt kan lide at bliver udfordret, få stillet nysgerrigheden eller overraskes. Følelser, der kan indtænkes og foldes ud i et væld af koncepter og ideer. Mon der ikke ligger en spændende gaming- og involveringsidé i din virksomheds arbejde med hvervning og udvikling af kunder?


Hvis du vil høre mere så tag fat i Grethe Fugleholm Berg
Kontaktdirektør og Partner
gfb@ambition.dk
+45 2616 1035