1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. Business as usual...

Business as usual – men alligevel helt nyt!

Vi har besluttet at opsplitte Nexus Ambition. Vi forsætter vi som Ambition – et prisvindende, digitalt bureau, med fokus på målbare resultater for vores danske og internationale kunder.

25.04.24

Vi leverer fortsat fra øverste hylde med brug af data, AI, marketing automation, kreative kampagner og performance marketing, som understøtter hele kunderejsen.

Vi er cirka 40 specialister på bureauet, og du møder mange af de samme krøllede hjerner og vi bor stadig på Esplanaden 8A, i den smukkeste del af København.

Det er business as usual – men alligevel markerer denne ændring en helt ny start. Med ny ledelse, nye services og nyt momentum er vi i Ambition klar til at skabe kundeløsninger, der gør en forskel, skaber resultater og sætte nye standarder. Det er vores ambition!

Følg vores nye LinkedIn side hvor der løbende vil komme nyheder, gode råd og inspiration. Du kan følge siden her: https://www.linkedin.com/company/ambitionagency/

Vi ser frem til at dele flere spændende nyheder og arbejde sammen om at omsætte data til kunderejser og fantastiske kampagner. Game on!