Social
Sociale medier er guld værd for din digitale markedsføring. Brugerne er til stede, du kan målrette dine budskaber, og du har mange spændende kreative muligheder for at udfolde dit koncept.
Leadgenerering og kanalvalg handler ikke kun om Facebook.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest …

Når vi snakker om sociale medier, handler det ikke kun om Facebook, men om alle de medier der er relevante for din konkrete kampagne, herunder også Instagram, LinkedIn, Snapchat eller Pinterest. Hvert medie sit reach, sin målgruppe og sine kreative muligheder.

Facebooks mange facetter

Facebook stiller en perlerække af kreativer til rådighed, og der er et utal af målretningsmuligheder. Inden for e-commerce er der et enormt potentiale i automatiserede indsatser via produktkataloget. Inden for BTB er der lige så mange muligheder for eksponering og leadopsamling.

BTB-leadgenerering på Facebook?

Vi har talrige cases med succesrige kampagner på Facebook over for BTB-målgruppen. Det er en lead-magnet, når det gøres korrekt, også selvom målgruppen er håndværkere, bogholdere, beslutningstagere eller andre BTB-segmenter. Kanalerne selv byder stærkt ind med machine learning, og dette kombineret med den rette strategi og det rette segmenteringsfokus kan vi nå selv ambitiøse mål. Se en guldvindercase for EG fra ANA ECHO Awards 2021 her.

LinkedIn-kampagner og resultater

LinkedIn er ikke kendt som first mover, men udvikler kontinuerligt nye muligheder der bidrager til bedre performance. Platformen er ikke kun egnet til kampagner, faktisk opnår du helt andre resultater og lavere klikpriser ved en always-on-strategi. Kombineret med målretningsmulighederne på titler, virksomhedstyper og andre BTB-egnede muligheder er det en perfekt platform for BTB-annoncering og leadgenerering.

Mediaplanning og samlet mediestrategi

Valg af kanaler bør aldrig foretages i siloer. Vi arbejder holistisk med kampagner og resultater og fokuserer på målgruppen samt kanalernes tværgående bidrag og muligheder. Det er kernen i at skabe de bedste resultater med en datadrevet tilgang.

Vil du vide mere om Social?

Kontakt os her

Andre services