Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]Workshops
Vil du opgradere kompetencerne internt, så er vi klar med workshop, undervisning og sparring. Det kan være 3-6 timers undervisningsdage eller forløb, hvor der bygges på fra gang til gang.
Skræddersyet efter dine behov? Ja tak.

Vi har stor erfaring i at undervise og afholde workshops. Ud over talrige sessions med virksomheder har vi også været repræsenteret som eksterne lektorer på efteruddannelser, universiteter og akademiuddannelser som undervisere og gæsteforelæsere. Vi hjælper både, når teams skal øge den digitale forståelse og tilgang, når nyansatte skal opkvalificeres på specifikke fagområder, og når forretningen har brug for et servicetjek med sparring og læring som en del af processen.

Google Analytics og Google Tag Manager

Der sker mange ændringer, når det gælder Google Analytics og Google Tag Manager, og vi afholder ofte undervisning i disse fagområder. Det kan være 3-6 timers undervisningsdage eller forløb, hvor der bygges på fra gang til gang. Analyse af Google Analytics-data er et must for mange roller i virksomheden. Tøv ikke med at række ud, så sammensætter vi det forløb, der passer jer bedst.

Digital markedsføring, Facebook og Google Ads-annoncering

Undervisning og sparring i annoncering på Google Ads og Facebook kan både være oplæring fra ny eller opdatering af de nyeste muligheder. Hvis du har været væk fra området i blot få år, er meget nyt kommet til. Vi elsker at dele vores viden og fortæller gerne, hvad vi gør for at lykkes med de muligheder, der er til rådighed netop nu.

Søgemaskineoptimeringskursus

Linkbuilding, canonical, søgeordsanalyser og keyword density? Der er nok at holde styr på, og vi kan klæde dig på til opgaven med at optimere dit website. Vi holder mange skræddersyede kurser med fokus på site, nøgleord og tekster.

Skræddersyet til jeres behov

Vores kurser er skræddersyet til din virksomhed, og vi laver en plan ud fra, hvor mange I ønsker at deltage, hvilken viden I har i dag, og hvad I ønsker at opnå, når forløbet er afsluttet. Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe netop jer med opkvalificering, undervisning og sparring, så tag fat i os.

Kontakt os her

LUK