1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Strategi
  6. /
  7. Mediastrategi

Den rette plan er afgørende for succes
Den rette strategi er essentiel – både på kanalniveau og på tværs af kanaler. Uanset om det er sparring, du har brug for, eller hjælp til at udvikle en samlet mediastrategi, er du i gode hænder blandt erfarne mediefolk med stærke digitale kompetencer. Udnyt den store erfaring og helt opdaterede viden, der også omfatter offline-kanaler som direct mail, tv og radio.
Målret din annoncering med en plan, der rammer plet.

Hvilke kanaler og på hvilket tidspunkt?

Hvilke kanaler, der skal indgå i din samlede mediastrategi, afhænger af en række parametre. Først og fremmest er det afgørende at vurdere, hvor din målgruppe er til stede. Vi er som udgangspunkt helt åbne for valg af kanaler, fokus er modtageren.

Det er ikke nok, at brugerne er på et givent medie. Det er afgørende, at der er mulighed for at målrette annonceringen mod dem. Facebook har fx ikke længere supergode målretningsmuligheder, når det gælder BTB, mens LinkedIn giver fantastiske muligheder.

Ud over målretningsmulighederne baseres strategien også på de kreative muligheder. Er lead ad-formatet effektivt til den konkrete kampagne? Er annonceringen video, hvor lyd er vigtig?

Tværgående mediastrategi og flow

Den rette strategi formår at bringe flere medier i spil og eksponere brugeren med et budskab, der passer til adfærd og brugerrejse.

I arbejdet med brugerrejsen inddrager vi mikrokonverteringer og triggers, så vi øger kontrollen og viden om brugerens adfærd, interesser og købsrejse for at ramme så præcist som muligt.

Vil du vide mere om mediastrategi?

Kontakt os her

Andre services

01. Digital forretningsudvikling
02. Kampagnestrategi
03. Mediastrategi
04. Datastrategi
05. Marketing automation-strategi