Teknologi og data er fundamentet for effektiv marketing automation
Et dedikeret udviklerteam løser front- og backend-softwareudvikling af dine microsites, landingpages, game mechanics og avancerede backend-løsninger, der håndterer dine marketingdata. Træk på erfaringen og kompetencerne inden for data science, datakvalitet og berigelse af dine kunder og leads med demografiske 3. partsdata.
Ingen data – ingen marketing automation.
Hos Ambition er vi specialister i dataintegration og sætter strøm til de processer, som får data til at flyde mellem systemer og platforme. Brug i stedet erfarne specialister, der er parate til at sidde fysisk i din virksomhed i kortere eller længere perioder. Har du ikke selv en dataplatform, kan vi hjælpe dig hurtigt i gang, så du i endnu højere grad kan udnytte data om dine kunder og leads.

Vores udviklerteam løser frontend- og backend-softwareudvikling til microsites, landingpages, gamification eller avancerede backend-løsninger til håndtering af dine marketingdata.

Data

Vores data scientist-team hjælper med alt fra demografiske kundeanalyser og RFM-segmenteringsmodeller til avancerede prædiktive modeller, som ved hjælp af AI og machine learning forudsiger konkret kundeadfærd fx CLV og churn.

Vi har masser af erfaring med data quality management, som handler om at have de relevante data i den rette kvalitet og form – på det rigtige tidspunkt. Derfor hjælper vi en række store virksomheder med at skabe grundlaget for single customer view (eller golden record) som gør, at der kan kommunikeres entydigt og relevant til den enkelte kunde.

Desuden kan du få beriget dine kundedata og leads med et omfattende udvalg af demografiske datavariable. Hver kunde eller lead kan beriges med fx livsstilstype (Mosaic), indkomst, boligform, alder og uddannelse. Data leveres via API direkte ind i din marketing automation-platform eller i dit CRM-system, DMP eller CDP.

Vil du vide mere om teknologi og data?

Kontakt os her

EG: Bygget på kvalitetsdata

Læs casen

Andre services