1. Forside
  2. /
  3. Cases
  4. /
  5. Vinduesgrossisten

Vinduesgrossisten befinder sig i et meget konkurrencepræget marked for kvalitetsvinduer til konkurrencedygtige priser solgt direkte til slutbrugeren. Vinduesgrossisten kom til Ambition fra et andet bureau, fordi de ikke oplevede sammenhæng mellem deres spend på Google Ads og den omsætning, der blev skabt.

108% forøget omsætning på Google Ads

Vinduesgrossisten

Vi er gået målrettet efter relevante in-market audiences.

Ambition ryddede ud i en masse lavtperformende kampagner og opbyggede en langt mere granulær kontostruktur med kontinuert fokus på god basal hygiejne i f.eks. negative søgeord. Vi er gået målrettet efter relevante in-market audiences og har kommunikeret rabatbudskaber effektivt ud i både søgeannoncer og Display-annoncer. Herudover kører vi Promotion-Extension i de tilfælde, hvor rabatten er ekstraordinært høj.

På Google Shopping har vi løftet performance markant ved at lave en skarp opbygning ift. de forskellige produktkategorier. Samtidig blev Shopping delt op i en kampagne til hvert device, så vi kan lægge langt større tryk på desktop, der er det foretrukne conversion device.

Vi fastholder fokus på både upper funnel og lower funnel ved at kombinere salgsfokuseret remarketing med Display-annoncering mod højt performende audiences og demografier.

Samarbejdet med Ambition er meget professionelt og har givet os ro til, at vi kan fokusere på andre arbejdsopgaver. Hver måned får vi en udførlig og overskueligt opstillet performancerapport tilsendt. Via Skype-møder gennemgår vi bl.a. ROAS, omsætning, brandværdi etc. Denne rapport har stor værdi for os og synliggør, hvor vi skal optimere og rette fokus mod. Ambition er altid fleksible og hurtige til at reagere på akutte situationer, som nemt kan opstå, når man har med e-handel at gøre. Jeg vil til enhver tid anbefale Ambition til AdWords.”

Mia S. Isbak, Marketingansvarlig

Vinduesgrossisten

Resultater

108% forøget omsætning på Google Ads

Øget omsætning

Omsætning øget med 108 %.

Konvertering

Fordobling af konverteringsraten.

Transaktioner

Antallet af transaktioner øget med 117 %.