Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Cases
  4. /
  5. Folkebevægelsen mod ensomhed

Strategien bag denne case fra 2018 var gennem oplysning at øge kendskabet til Folkebevægelsen mod Ensomhed og Danmark Spiser Sammen.

Danmark Spiser Sammen

Folkebevægelsen mod ensomhed

Den største indsats er den årlige Danmark Spiser Sammen-kampagne.

Folkebevægelsen mod Ensomhed er en sammenslutning af mere end 80 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder, som arbejder for at mindske ensomhed. Den største indsats er den årlige Danmark Spiser Sammen-kampagne. Ambition har arbejdet med Folkebevægelsen mod Ensomhed siden 2016. Strategien bag denne case fra 2018 var gennem oplysning at øge kendskabet til Folkebevægelsen mod Ensomhed og Danmark Spiser Sammen, samt gennem aktivering at skabe tilmeldinger til deres landsdækkende arrangement Danmark Spiser Sammen.

Succesfuldt eksekveret

Vi skabte et koncept for en meget nærværende oplysningskampagne i øjenhøjde. Kampagnen blev succesfuldt eksekveret “omni-channel”. TV og printannoncering skabte opmærksomhed. Facebook, Google og YouTube skabte konvertering/tilmeldinger, landingpages og et 1:1 e-mail-dialogprogram sikrede involvering.

Resultater

Stor opmærksomhed og involvering.

Øget kendskab

Kendskabet øget fra 53 % til 75 %.

Arrangementer

560 arrangementer skabt med plads til 39.606 gæster rundt om bordene.

Vil du vide mere? Vi er altid klar på en snak

LUK