1. Forside
  2. /
  3. Cases
  4. /
  5. Ekstra Bladet: Fodbold.nu

Med et mål om at være tilgængelig, nærværende og super aktuel for fodboldfans, udviklede Ekstra Bladet i 2018 en ny fodbold-app: Fodbold.nu. Udfordringen, som Ekstra Bladet gav Ambition, var at lancere Fodbold.nu i målgruppen og motivere til download.

Fodbold.nu

Ekstra Bladet

Ekstra Bladet ved meget om fodbold – rigtig meget.

Redaktionens sportsjournalister er fast inventar på lægterne og sætter en ære i at være først med resultater, nyheder og analyser. Med et mål om at være tilgængelig, nærværende og super aktuel for fodboldfans, udviklede Ekstra Bladet i 2018 en ny fodbold-app: Fodbold.nu. App’en giver elegant og brugervenlig adgang til avisens omfattende fodboldviden: Livescore, nyheder transmitteret fra stadion og et kæmpe bagkatalog af artikler og analyser. Udfordringen, som Ekstra Bladet gav Ambition, var at lancere Fodbold.nu i målgruppen og motivere til download.

En visuel løsning

Det slagkraftige koncept ”Boldhoveder” blev Ambitions svar på udfordringen. Et visuelt let genkendeligt univers, hvor fodboldinteressen iscenesættes i en række forskellige hverdagssituationer. Dialogen spiller på humor og den indforståede adfærd blandt fodboldfans. Kampagnen eksekveres som film og bannere optimeret til mobiltelefon/AppStore. Ambitions medieteam rullede kampagnen ud som Google Universal App Campaign med en attraktivt CPI pr. download.

Det var vigtigt, at konceptet var humoristisk, og vi var vilde med Ambitions kreative vinkel og ikke mindst resultaterne, de opnåede"

Marianne Hommel, Projektchef

Ekstra Bladet Marketing

Resultater

Ambitions medieteam rullede kampagnen ud med en attraktivt CPI pr. download og kom hurtigt i mål.

Målet

Årsmålet for antal downloads blev opnået på 2 måneder.

Involvering

Nye mål blev opsat, og vi nåede i alt 16.500 downloads til en gennemsnitspris på 9,85 kr.