Præsentation

  1. Forside
  2. /
  3. Presentation

Præsentation

På siden her viser vi visuelt materiale som supplement til skriftlig beskrivelse af 3 referencer til dokumentation af faglig og teknisk formåen i forbindelse med prækvalificering i udbud vedr. reklamebureauydelser for: LOTTO, VIKINGLOTTO, KLASSSELOTTERIET og QUICK.

Oddset Games

Oddset Games, udviklet for Danske Licens Spil.

Med Oddset Games er Danske Licens Spil den eneste betting-udbyder på markedet, der tilbyder sine kunder eksklusiv adgang en gratis spilplatform i et brandunderstøttende online underholdningsunivers. Med sin unikke brugeroplevelse differentierer Oddset Games Danske Licens Spil positivt i et stærkt konkurrencepræget marked. Oddset Games binder Oddset-spillerne sammen i et fællesskab, hvor pauserne mellem kampene i det virkelige liv bliver fyldt med gratis og uforpligtende spil med og mod ligesindede. Hvor Oddset koster penge, er Oddset Games gratis – hvor Oddset er alvor, er Oddset Games for sjov. Det, man kæmper om, er æren og håneretten.

Se filmen om Oddset Games her

Varelotteriet

Effektiv digital aktivering af spillere og forhandlere.

300% salgsfremgang! Teknologiunderstøttelse banede vejen til resultaterne. Den digitale transformation gav sammen med forhandlerindsatsen de bedste resultater. Vi tredoblede nysalget hos de involverede forhandlere, som omfatter supermarkeder, kiosker, vinhandlere, boghandlere, farvehandlere mv.

Se filmen om Varelotteriet her

PPG

Multiple konkurrerende brands vendt til en styrke og mersalg.

PPG har fået et stærkt strategisk fundament for at håndtere en række stærke og potentielt konkurrerende brands. Og den første kampagne beviser at resultatet bliver stigende salg og loyalitet.