Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Pitch

  1. Forside
  2. /
  3. Pitch

Præsentation

Her kan du dykke dybt i visuelt case-materiale som supplement til den skriftlige fremstilling af tilbuddets 2 ud af 3 referencer.

Med dette materiale håber vi, du får et godt indtryk af bureauets kreative, digitale og resultatorienterede formåen i forbindelse med tilbud om bureauydelser til Beyond Beta.

Zyxel

En gamechanger, der førte til 30 % vækst.

Med et modigt kreativt koncept og marketing-setup blev de vigtigste beslutningstagere identificeret, konverteret til kvalificerede kundeemner og til nye kunder. Datadrevet relevans blev den gamechanger, der førte til 30 % vækst på årsbasis for Zyxel Communications i EMEA.

Se casevideo for ANA 2022 ECHO Award nominerede Zyxel kampagne.

Erhvervshus Hovedstaden

Kendskabskampagne

Opmærksomhedsskabende digital kendskabskampagne med afsæt i EHHS’s nye kernebudskab og service offering: SPØRG OS!
Brugen at rådgivernes ansigter, imødekommenhed og faglighed understøttede en stærk og nærværende formidling.
Kendskabskampagnen blev eksekveret i flere målrettede bursts over året og resulterede i den ønskede eksponering, trafik og leads via hjemmesiden.

Se kampagneelementer her

LUK