1. Forside
  2. /
  3. Om os

Som fagspecialister sikrer vi en helhedsorienteret tilgang til dine udfordringer baseret på et kreativt og datadrevet setup, som du ikke finder andre steder.

Hvad er din ambition?

Tænk over, hvad der er din ambition og lad os sammen tage dialogen om, hvordan du når dine mål. Vores ambition er at være de bedste til at udnytte data og indsigter. Så du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan blive en vinder i dit marked.

En fremsynet virksomhed med internationalt udsyn.

Markedet konsoliderer sig både i Danmark og internationalt. Derfor er vi stolte over at være et af de store danske digitale bureauer, som vækster i en omskiftelig verden.

Ambition er ejet af de ledende medarbejdere og er 100 % uafhængig. I 2020 opkøbte Ambition den danske del af det børsnoterede franske bureau Artefact, og sikrede sig unikke digitale kompetencer samt udvalgte store internationale kunder, som danner fundamentet for den fortsatte vækst.

Det kræver et unikt team for at omsætte data til kunderejser og fantastiske kampagner.

Et stærkt team med en fælles kultur.

Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling for alle bureauets medarbejdere og gør en indsats for at sikre et samlet stærkt team. Samarbejde, medbestemmelse, glæde og en flad organisation er nøglen til at skabe en stærk, fælles kultur. Vi stræber efter at have en naturlig fordeling af både mænd og kvinder samt helt unge og mere erfarne medarbejdere.

Vil du være kunde, høre mere om bureauet eller vil du søge et job? Så kontakt os og lad os tale om ambitioner.