1. Forside
  2. /
  3. Om os

Mere end 50 fagspecialister sikrer en helhedsorienteret tilgang til dine udfordringer baseret på et digitalt og datadrevet setup, som du ikke finder andre steder.

Hvad er din ambition?

Tænk over, hvad der er din ambition og lad os sammen tage dialogen om, hvordan du når dine mål. Vores ambition er at være de bedste til at udnytte data og indsigter. Så du med flere kvalificerede leads, flere loyale kunder og et øget salg kan blive en vinder i dit marked.

Et uafhængigt digitalt bureau med internationalt udsyn.

Markedet konsoliderer sig både i Danmark og internationalt. Derfor er vi stolte over at være et af de store danske digitale bureauer, som vækster i en omskiftelig verden.

Ambition er ejet af de ledende medarbejdere og er 100 % uafhængig. I 2020 opkøbte Ambition den danske del af det børsnoterede franske bureau Artefact, og sikrede sig unikke digitale kompetencer samt udvalgte store internationale kunder, som danner fundamentet for den fortsatte vækst.

Vi omsætter data til resultater. Det kræver denne rette formel og et unikt team for at opnå maksimale resultater.

Et stærkt team med en fælles kultur.

Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling for alle bureauets medarbejdere og gør en indsats for at sikre et samlet stærkt team. Samarbejde, medbestemmelse, glæde og en flad organisation er nøglen til at skabe en stærk, fælles kultur. Vi stræber efter at have en naturlig fordeling af både mænd og kvinder samt helt unge og mere erfarne medarbejdere.

Vil du være kunde, høre mere om bureauet eller vil du søge et job? Så kontakt os og lad os tale om ambitioner.

Fakta om Ambition:

  • Digitalt bureau med fokus på at skabe målbare resultater med data science, koncept- og content-udvikling, CRM og automation, gamification-aktiviteter, udvikling af websites samt paid annoncering.
  • Bureauet har mere end 50 fastansatte og samarbejder herudover med en række freelancere.
  • Ambitions direktion består af: CEO Peter Nyemann samt COO Jacob Kildebogaard og CCO Jeppe Berggreen.
  • Bureauet opnåede i 2020 et bruttoresultat på 32,8 millioner kroner og et overskud på 2,1 mio. før skat.
  • Ambition er en fusion af bureauerne DM Partner, Director og Webjuice i 2017.
  • Ambition er ejerdrevet.

Partnere