1. Forside
  2. /
  3. Nyhed
  4. /
  5. Sammen med verdens...

Sammen med verdens SEO elite til SEOktoberfest

Efter 5 dages konference i München er jeg (Søren Riisager) fuldstændig mættet. Vi var godt 50 SEO nørder, som alle kæmpede om at levere de bedste tricks. Det gjorde at niveauet var sky højt. Jeg har tonsvis af tricks med hjem, som skal prøves af.

24.09.17

Alle deltagere kunne gå på scenen og dele ud af deres viden, hvilket resulterede i, der kun var ca. 18 minutter til hver.

Det gav en utrolig energi i de enkelte oplæg og holdt det knivskarpt.

Udover indlæg som dokumenterede, at Google stadig har huller som bør lukkes, blev der delt masser af cases om, hvordan man har mestret at redde hjemmesider ud af straf fra Google og om hvordan man har formået at lave kraftige vækstrater i trafik og konverteringer. Fordi vi ikke var så mange og alle har meget stor respekt for hinanden, blev der ikke lagt fingre imellem.

En ting er dagtimernes konference, en anden ting er den magi som sker om aftenen, hvor der var booket borde i de såkaldte “Tents” som nærmere er kæmpe haller med op til 8.000 mennesker og live musik. Her ville røverhistorierne ingen ende tage.

Den 10. SEOktoberfest var sin sidste af slagsen. Men, der vil komme et alternativ, så hold øje med Marcus Tandler derude.

Her kan du se et par billeder fra turen: