Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. En øjenåbner i...

En øjenåbner i forhold til GDPR

17.11.17

André Hansen, CEM og digital ansvarlig fra Henrik Wessel AS, fik meget ud af seminaret hos Ambition

Ambition har netop afholdt det første af to morgenseminarer om EU’s kommende databeskyttelsesforordning – set fra marketingafdelingens perspektiv.

– Hvem har ansvaret for, at vi overholder reglerne? Vi er en del af en stor organisation, hvor data ligger centralt, og vi bruger også eksterne samarbejdspartnere. Jeg kan se, jeg skal være mere opmærksom på at sikre, at vores partnere overholder reglerne, og jeg har dokumentationen på plads, siger CEM og digital ansvarlig André Hansen, Henrik Wessel AS, der forhandler Peugeot i Storkøbenhavn.

Han tilføjer: – Det var nyt, hvordan ansvarsfordelingen er, og på hvilke dele af processen vi selv skal være aktive. Vi kan ikke bare tro på, at eksempelvis databehandlerne gør det rigtige.

– Jeg kan også høre, at der er mange men’er, hvor ting er uafklaret.

– Så det var godt at være med. For jeg blev også beroliget af at høre, at vi arbejder med de krav og procedurer, som er relevante, og at mange af de andre deltagere kæmper med de samme overvejelser og ændringer, som vi har fokus på.

Ambition afholder det sidste af to morgenseminarer om GDPR d. 30. november.

Vil du vide mere? Vi er altid klar på en snak

LUK