1. Forside
  2. /
  3. Nyhed
  4. /
  5. En ny stærk...

En ny stærk Ambition er født!

Vi er stolte af at kunne præsentere at DM Partner, Webjuice og Director fusionerer 1. juni og bliver til Ambition. Med over 50 medarbejdere og en omsætning på godt 80 millioner kroner er Ambition Danmarks største uafhængige, rendyrkede datadrevne bureau.

23.06.17

I dag går vi i luften med vores nye stærke samlede bureau.

Fusionen af DM Partner, Webjuice og Director skaber et stærkt datadreven setup. Ambition forener kompetencerne fra DM Partner inden for dataanalyse, databerigelse og behandling samt datadrevne indsigter, Webjuices kompetencer inden for online strategi, search marketing og trafikskabende indsatser på blandt andet Googles platforme og Directors stærke position inden for kommunikationskoncepter, kreativ eksekvering og marketing automation mv.

Virksomheder opsamler dagligt stadigt flere data. Fremtidens udfordring bliver at sammenstille disse data, analysere på data og træffe de rigtige beslutninger på baggrund af data. Fremtidens bureau er det, der kan hjælpe kunderne med at gøre lige netop det og skabe konkurrencefordele og nye tilbud.

Vores ambition er helt enkelt at være de bedste til at udnytte data og datadreven kundeindsigt til at skabe god forretning for vores kunder.

Fra datadrevne indsigter til optimerede resultater via dataanalyse. Det er den dialog, vi skal have med både CEO og salg/marketing i virksomheder, der har ambitioner om at blive fremtidens vindere.

Resultater og kundefordele

De tre fusionerede bureauer har gennem årene markeret sig blandt de bedste til de forskellige discipliner inden for data, digital og direct – og har på dette felt modtaget adskillige priser for strategi, kreativitet og effektivitet. Senest i 2016 har Director vundet Danish Internet Award i kategorien “Best Datadriven Campaign” og guld ved The International Echo Award. Webjuice har ligeledes i 2016 markeret sig som Børsen gazelle.

Det nye setup skaber stærke fordele for vores eksisterende kunder i form af bedre bredere services og for et forenklet samarbejde på tværs af de tre kompetenceområder. For nye kunder vil der være helt nye muligheder for at få stimuleret væksten gennem datadreven tilgang til forretningsudvikling og kunderelationer.

For yderligere information kontakt Peter Nyemann på +45 2630 1009