1. Forside
  2. /
  3. Indlæg
  4. /
  5. Ambition vinder bronze...

Ambition vinder bronze ved DDA

Danish Digital Awards 2022 gav en fin bronze statuette til SEAT og vores case om data prædiktion.

07.06.22

Vi var samlet SEAT og kundeteam til det stort anlagte awardshow på Tivoli Hotellet – og vi blev godt underholdt.

SEAT casen “Hands on the wheel settles the deal” vandt BRONZE i kategorien Data Science. Lige en af de kategorier hvor vi elsker at være med helt fremme i finalen. Sammen med Ambition valgte SEAT at tage en helt ny vej, ved at benytte en kombination af datadrevet modellering, Machine learning, en stærkt 1:1 tilgang via postale udsendelser og e-mailkommunikation, samt en veltilrettelagt digital kampagne der endte med et øget salg på 371 % blandt dem, der havde modtaget en direct mail, i forhold til dem, der var udenfor målgruppen.

På baggrund af den succesfulde businesscase har SEAT etableret et fast set up, med en data drevet prædiktionsmodel, der identificerer navne og adresser på fremtidige SEAT-kunder, og bearbejder disse i et veltilrettelagt analog og digital marketing set up. Så data, machine learning og AI prædikterer de næste SEAT bilejere, booster salget og øger markedsandele.

Prisen understreger Ambitions fokus på at skabe resultater for vores kunder med brug af data, tech og kreativitet i vores fælles kampagner.

Se casen og bliv inspireret her.