DataCloud

Bestil nu! Og få unik viden om jeres kunder og bedre datakvalitet.

Få gratis og ubegrænset adgang til:

  • Nye segmenteringsmuligheder - berig jeres kunde med data om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform
  • Sæt ansigt på kunderne – hent 70 siders analyserapport om lige præcis DINE kunders liv, forbrug og vaner
  • Øg datakvaliteten markant – find og eliminer dubletter og reklamespærrede husstande i kundedata
  • Viden om, hvilke forbrugersegmenter der konverterer bedst i din e-shop – adgang til Mosaic Forbrugerklassifikation direkte i Google Analytics 
  • Sikker udveksling af personfølsomme data med personer i og udenfor din organisation

Sæt ansigt på dine kundedata nu

Som bruger af Nexus Ambition DataCloud, kan du gratis og nemt berige jeres kunder og leads med friske 1. partsdata om indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligform. Straks har du nye segmenteringsmuligheder til skarp og relevant målretning af tilbud og budskaber. Eneste krav er, at du har en postadresse på kunder og leads.

Læs videre om dine gratis fordele:

01.

Fem demografiske datavariable

Indkomst, familiestørrelse, køn, alder og boligtype. Data du kvit og frit kan berige kunder og leads med og bruge til en skarpere målretning - og som vigtige input, når du laver leadscoring og udvikler segmenteringsmodeller.

02.

Kundeindsigtsanalyse – 70 sider om dine kunders liv og adfærd

Ubegrænset adgang til at analysere på og forstå sammensætningen af din kundebase. Så ved du meget præcist, hvordan ”den gode kunde” ser ud, når du skal målrette og finde tvillinger og look-a-likes på digitale annonceplatforme – og som hjælp til at forudsige dine kunders adfærd.

03.

Den korteste vej til markant forbedret datakvalitet

Brug vores træfsikre matchalgoritme til at frasortere reklamespærrede husstande og dubletter på tværs af data fra kunde- og CRM-systemer. Så øger du kvaliteten af dine indsatser.

04.

Mosaic i Google Analytics

Få adgang til Mosaic Forbrugerklassifikation gennem et API, som integreres direkte med jeres Google Analytics. Ny viden om, hvilke segmenter der konverterer bedst, flyder direkte fra køb i e-shoppen ind i Google Analytics i et realtids overblik.

Hvis du har brug for flere data og dybere indsigter, end vi stiller gratis til rådighed, tilbyder vi attraktive abonnementer og skræddersyede løsninger. Til selvbetjening eller i automatiserede processer. Kontakt os for dialog for den helt optimale løsning for din virksomhed – skriv til support@nxa.dk.

Hør om dine fordele med Nexus Ambition DataCloud i videoen her.

Nexus Ambition DataCloud

Brug selvbetjeningsplatformen gratis og ubegrænset, når du vil sætte ansigt på dine kundedata.

Vil du udnytte data til at tiltrække og fastholde kunder? Og vil du udnytte dine 1. partsdata uden at skulle i gang med store investeringer i teknologi? Så er der høflig selvbetjening og åbent døgnet rundt.

Få svar på de mest stillede spørgsmål

Er du nysgerrig på sikkerheden eller på data, og hvordan det fungerer i praksis? Så gå igennem listen af svar på de mest stillede spørgsmål.

Hvad er Nexus Ambition DataCloud?
Nexus Ambition DataCloud er en portal som gennem et abonnement giver brugere adgang til sikker dataudveksling samt en lang række af Nexus Ambitions data- og analyseservices.
Hvor mange brugere får jeg med?
Nexus Ambition opretter én enkelt brugeradministrator, som selv har ansvaret for at vedligeholde en brugerliste. Der kan således oprettes et ubegrænset antal brugere.
Kan jeg dele et login?
Nej, af sikkerhedsmæssige årsager skal alle brugere have et selvstændigt login.
Hvor ligger data placeret?
Data ligger placeret på en bagvedliggende SFTP-server, som er lokalt placeret i Danmark.
Skal jeg selv huske at slette data?
Nej, Nexus Ambition sletter automatisk alle uploadede og behandlede datafiler i henhold til gældende slettepolitik.
Hvad betyder ”sikker fildeling”?
Det betyder at data overføres og udveksles via krypterede linjer. Hvis data fx udveksles via et medfølgende link, udløber linket efter 7 dage.
Hvad med udenlandske data?
Nexus Ambition DataCloud giver kun mulighed for at behandle danske data.
Hvor store må datafilerne være?
I princippet er der ingen begrænsning på filstørrelser og antal af records i filerne. Men filer over fx 100.000 records vil have en forhøjet behandlingstid.