Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Webinar
  4. /
  5. Gratis webinar: Skab...
BTC webinar med Fibia som kundecase
Skab resultater i verdensklasse med data, teknologi og kreativitet
Ambition afholder webinar målrettet BTC marketingspecialister med fokus på brug af data i BTC markedsføring. Sammen med Berit Grant Larsen fra Fibia løfter vi sløret for hvordan, at data skabte fundamentet for deres prisvindende kampagner.

Tid

Tirsdag d. 5. oktober, 2021
09.00 – 09.30

Sted

Online webinar

Målgruppe

Marketingansvarlige i virksomheder, der konkurrerer på BTC markedet

Fokus

Brug af data i B2C markedsføring for at skabe resultater

Værter

Matias Valentin
Ambition
Berit Grant Larsen
Fibia

Som B2C marketingspecialist arbejder du sikkert intensivt med kundedata, og mærker udfordringerne fra forskellige system og lovmæssige begrænsninger. Dine 1.-partsdata er afgørende for at få succes og i kombination med udvalgte 3. partsdata kan du opnå helt nye indsigter om dine målgrupper, som du kan omsætte til mere relevant kommunikation og langt højere konvertering.

På webinaret får du indblik i og inspiration til, hvordan du kan undytte data til at skabe bedre resultater. Vi kommer omkring følgende:

  • Hvilke data skal du tage kontrol over?
  • Hvilke datasæt skal du kigge i for at forudse adfærd?
  • Hvordan udnyttes data til at skabe resultater i casen for Fibia, som har vundet priser ved the Internatinoal Echo awards i 2021 for Best customer acquisition campaign & Best in Technology and Communication
  • Fem tips til at udnytte data til at optimere resultaterne af din B2C markedsføring.

LUK