1. Forside
  2. /
  3. Webinar
  4. /
  5. Gratis webinar: Skab...
BTB webinar med guldvinder case
Skab resultater i verdensklasse med data, teknologi og kreativitet
Ambition afholder webinar målrettet BTB marketingspecialister med fokus på brug af data i BTB markedsføring.

Tid

Torsdag d. 7. oktober, 2021
10.00 – 10.30

Sted

Online webinar

Målgruppe

Marketingansvarlig i en virksomhed, der konkurrerer på et B2B marked.

Fokus

Brug data i B2B markedsføring mere effektivt til at skabe resultater.

Værter

Jeppe Berggreen
Partner & CCO, Ambition
Jeppe er specialist i strategisk arbejde med BTB og digital markedsføring. Han står bag en række prisvindende kampagner i både ind- og udland.
Karen Dyhr Pedersen
Marketing manager, EG A/S

Som BTB marketingspecialist ved du, at de bedste resultater hænger tæt sammen med evnen til at påvirke kunder, emner og leads med målrettede, rettidige budskaber. Her er 1.- og 3.-partsdata afgørende for at få succes. Skubber du jeres værdibudskaber ud gennem værdikæden i kanalen, er du helt afhængig af deres fokus. Og mangler du 1. parts data og indsigt, er du svækket når det kommer til markeds- og produktudvikling.

På det fokuserede webinar får du indblik i og inspiration til, hvordan du kan undytte data til at skabe bedre resultater. Vi kommer omkring følgende:

  • Hvad er de særlige forhold omkring datadrevet B2B marketing?
  • Hvilke data skal du tage kontrol over?
  • Hvordan udnyttes data til at skabe resultater i casen for EG, som har vundet ved the International Echoawards 2021 for Best B2B Campaign, Best Data Inspired Insight & Best use of Datadriven Technology
  • Fem tips til at udnytte data til at optimere resultaterne af din B2B markedsføring.

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.

Så join vores webinar, og vi garanterer at du straks får lyst til at kigge nærmere på, hvordan du kan anvende data, teknologi og kreativitet i dine løsninger.