Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.

[/db_pb_menu]  1. Forside
  2. /
  3. Webinar
  4. /
  5. Gratis webinar: Skab...
BTB webinar med guldvinder case
Skab resultater i verdensklasse med data, teknologi og kreativitet
Ambition afholder webinar målrettet BTB marketingspecialister med fokus på brug af data i BTB markedsføring.

Tid

Torsdag d. 7. oktober, 2021
10.00 – 10.30

Sted

Online webinar

Målgruppe

Marketingansvarlig i en virksomhed, der konkurrerer på et B2B marked.

Fokus

Brug data i B2B markedsføring mere effektivt til at skabe resultater.

Værter

Jeppe Berggreen
Partner & CCO, Ambition
Jeppe er specialist i strategisk arbejde med BTB og digital markedsføring. Han står bag en række prisvindende kampagner i både ind- og udland.
Karen Dyhr Pedersen
Marketing manager, EG A/S

Som BTB marketingspecialist ved du, at de bedste resultater hænger tæt sammen med evnen til at påvirke kunder, emner og leads med målrettede, rettidige budskaber. Her er 1.- og 3.-partsdata afgørende for at få succes. Skubber du jeres værdibudskaber ud gennem værdikæden i kanalen, er du helt afhængig af deres fokus. Og mangler du 1. parts data og indsigt, er du svækket når det kommer til markeds- og produktudvikling.

På det fokuserede webinar får du indblik i og inspiration til, hvordan du kan undytte data til at skabe bedre resultater. Vi kommer omkring følgende:

  • Hvad er de særlige forhold omkring datadrevet B2B marketing?
  • Hvilke data skal du tage kontrol over?
  • Hvordan udnyttes data til at skabe resultater i casen for EG, som har vundet ved the International Echoawards 2021 for Best B2B Campaign, Best Data Inspired Insight & Best use of Datadriven Technology
  • Fem tips til at udnytte data til at optimere resultaterne af din B2B markedsføring.

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.

Så join vores webinar, og vi garanterer at du straks får lyst til at kigge nærmere på, hvordan du kan anvende data, teknologi og kreativitet i dine løsninger.

LUK