Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere. 1. Forside
 2. /
 3. Webinar
 4. /
 5. Gratis webinar: Øg...
Gratis webinar
Øg salget på tværs af butik og webshop
Bliv inspireret til dette morgenwebinar hvor vi har sammensat en intensiv time med 3 oplægsholdere. Indholdet er skræddersyet til dig, der både driver fysisk butik og webshop. Du får både konkrete input ift. administrationsminimering og salgsfokuserede indsatser. Så tag 1 time ud af kalenderen og deltag i det gratis webinar.

Tid

Torsdag den 6. oktober 2022
08:30 - 09:30

Sted

Online webinar

Målgruppe

Til dig, der både driver fysisk butik og webshop.

Fokus

Administrationsminimering og salgsfokuserede indsatser

Værter

Jakob Højland
CEO, Amero
Jakob Højland har som CEO for Amero kassesystemer gjort det nemt at drive fysiske forretninger for både store kæder som Spangsberg og Billigblomst, og særligt de små detail-butikker, hvor dagligdagens processer effektiviseres med smart produkthåndtering og automatisk integration til både økonomisystemer og webshops.
Jacob Kildebogaard
Mediedirektør, Ambition
Med stor erfaring indenfor digital marketing og optimering af webshops kommer Jacob med 5 skarpe tips til hvordan du kan øge salget online. Jacob er mediedirektør i Ambition og har bl.a. lavet boget ”Onlineevangelisterne”, der netop handler om at sælge mere online.
Christian Vester
CEO, ELISA
Christian fra ELISA har hjulpet mere en 1000 forretninger med liveshopping og nogle af dem sælger for hele og halve millioner på en time. Det er ikke kun Power og andre giganter, men særligt også de små og mellemstore Webshops. Hør om hvad der virker, hvordan man kommer i gang, og stil de spørgsmål, som du har til den fremadstormende trend.

Driv en succesfuld fysisk og online forretning uden at drukne i administration

Oplæg af Jakob Højland, Amero

 • Få systemerne til at tale sammen – på en god måde
 • Flyt varerne på stregkoder, så varerne genkendes i alle systemer.

Fem hurtige til at øge salget online via din fysiske butik

Oplæg af Jacob Kildebogaard, Ambition

 • De fem hurtige tips skal du deltage for at høre – så tilmeld dig allerede i dag

Vækst din online-forretning med Liveshopping

Oplæg af Christian Vester, ELISA

 • Hvad er Liveshopping?
 • Hvordan kommer man i gang?
 • Hvem har succes og hvorfor?
 • Fordomme og myter

Tilmeld dig her

LUK