1. Forside
  2. /
  3. Webinar
  4. /
  5. Gratis webinar: Sådan...
Gratis webinar
Sådan tredoblede vi salget på 13 uger
Sådan gør du også teknologi og strategi til operationelle medspillere i hvert eneste kontaktpunkt.

Tid

Mandag d. 14. december, 2020
10.00 - 10.45

Sted

Online webinar

Målgruppe

Marketingansvarlig i en virksomhed, der ønsker øget salg og eventuelt arbejder med både fysiske og digitale salgskanaler.

Fokus

Omnichannel, Automatisering & Digital Transformation

Værter

Matias Valentin
Automation Manager, Ambition
Matias er Automation Manager hos Ambition, han trives i snitfeltet imellem teknologi, målgrupper og kreativitet. Matias samarbejder med en række af Ambitions kunder om Martech og digital transformation.
Peter Frey Jørgensen
CMO & Vicedirektør, Varelotteriet
Peter har over 20 års erfaring med lotterispil og har blandt andet til opgave at løfte den over 130 år gamle virksomhed igennem en digital transformation der kigger fremad men også har respekt for historien.

Er du salgs eller marketingansvarlig og vil du også gerne se resultater og gode kundeoplevelser? Så er det her vinterens webinar du ikke må gå glip af.

14. december løfter vi sløret for hvordan du ved hjælp af teknologi, sund fornuft, AI og automatisering driver mere værdi ud af hvert eneste kontaktpunkt – på tværs af digitale og fysiske salgskanaler.

Webinaret tager udgangspunkt i en case fra Varelotteriet og deres ønsker til mere effektiv omnichannel markedsføring og den digitale transformation de er startet på.

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.