1. Forside
  2. /
  3. Webinar
  4. /
  5. Gratis webinar: Dybe...
Gratis webinar
Dybe kundeindsigter som løftestang for resultater. Kend din kunde, og tjen på det!
Relevans er nøglen til resultater. Det gode købmandskab er i højsædet. Som forbruger forventer vi at blive mødt af kommunikation, kampagner og tilbud, der er relevante og målrettede. Og naturligvis på tværs af medier på hele kunderejsen. Uanset, om vi køber første gang eller er loyal kernekunde.

Tid

Torsdag d. 29. oktober, 2020
09.00 - 09.30

Sted

Online webinar

Værter

Grethe Fugleholm Berg
Partner og Kontaktdirektør, Ambition
15 års erfaring med datadrevet markedsføring og salg. Specialist i segmentering og kundeanalyser.

Er du marketingansvarlig i en virksomhed, der ønsker øget konvertering baseret på målretning og relevans? Så kan du med fordel deltage i webinaret. Her sætter vi fokus på, hvordan data om virksomhedens kunder og marked kan gøres til operationelle indsiger og konkrete, effektfulde indsatser. Lær at bruge viden om dine kunder til at tjene flere penge!

På bare 30 minutter får du indblik i og inspiration til, hvordan kundeprofilering kan skabe resultater. Glæd dig til at høre om:

  • Sådan identificerer, segmenterer og prioriterer du de mest relevante kunder og emner mhp. at få markant større effekt af marketing- og salgsindsatsen.
  • Kend profilen på dine kunder og dit marked! Vi præsenterer dig for et væld af 3. parts data, som i kombination med jeres egne 1. partsdata skaber en unik segmenteringsmodel.
  • Oplev, hvordan dataanalysens segmenter oversættes til audiences til brug for digital markedsføring, postale kampagner og telemarketing.
  • Se, hvordan segmentmodellen kan videreudvikles til ”Persona” – til brug for udvikling af kreative koncepter, konkrete kampagner og medieplaner.

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.