Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition.

Indbygget i vores nye navn – Nexus Ambition – ligger både et løfte om, at vi vil tage det bedste og kendte med fra henholdsvis Ambition og NexusOne, og samtidig en ambitiøs vision om, at vi vil være Danmarks stærkeste data- og tech-fokuserede digitale bureau. Intet mindre.

Vi vil sammen være 75 digitale talenter og specialister, og vi vil dække alle relevante discipliner, når det handler om at omsætte data til resultater, skabe reelle digitale forandringer, levere kreative brandfortællinger og stærke digitale kampagner.

Vi er fusioneret med NexusOne og er nu Nexus Ambition. Læs mere.Digital marketing

  1. Forside
  2. /
  3. Services
  4. /
  5. Digital marketing

Resultatorienteret og datadrevet digital markedsføring med fokus på din målgruppe

Resultatfokuseret, datadrevet digital markedsføring skaber salg og leads med den rette indsats. Ud fra en dokumenteret, fast proces bliver dine egne data beriget med eksterne variable, så du får en skarp, demografisk profil på hver af dine kunder. Medieplanen understøtter kunderejsen, så målgrupper og budskaber bliver afdækket på tværs af kanaler før og efter besøg på hjemmesiden. Det sker gennem monitorerede indsatser inden for Googles platforme, Youtube og sociale medier. Du får hjælp til at planlægge og gennemføre medieindkøb, rådgivning om din digitale tilstedeværelse og optimeringsmuligheder med maksimal brug af kundedata, CDP, machine learning, CLV-beregninger og prædiktionsmodeller.

03.

Social Media

Sociale medier til både BTB og BTC. Facebook, Instagram, Snapchat og Pinterest. Sociale medier er guld værd for din digitale markedsføring. Brugerne er til stede, du kan målrette dine budskaber, og du har mange spændende kreative muligheder for at udfolde dit koncept.

04.

SearchMetrics

Køb SearchMetrics-licens til en god pris. SearchMetrics er et helt enestående værktøj, der virkelig kan hjælpe dig med at generere mere og bedre trafik til din hjemmeside. Ikke alene kan det spore, hvor du ligger nu og på hvilke ord, men ved også, hvordan de enkelte søgeord har præsteret historisk set. Få licensen til en god pris.

05.

Workshops

Brug for skræddersyet undervisning i fx Google Analytics, Google Tag Manager eller Google Ads-annoncering? Vi hjælper både, når teams skal øge den digitale forståelse og tilgang, når nyansatte skal opkvalificeres på specifikke fagområder, og når forretningen har brug for et servicetjek.

Kontakt os for at høre mere om datadreven forretningsudvikling og datadreven markedsføring.

Jacob Kildebogaard

Mediedirektør, partner / COO

Partnere

Andre services

Vores samlede services hjælper dig med at nå dine mål og indfri dine ambitioner. Vælg fagområde og få det hurtige overblik.

LUK