1. Forside
 2. /
 3. Services
 4. /
 5. Data management
 6. /
 7. Datavask og kvalitetssikring

Datavask og kvalitetssikring
Har du de rigtige data i den rette form og kvalitet? Det er forudsætningen for, at marketingplatforme kan eksekvere kampagner og dialogprogrammer på det bedst tænkelige grundlag. For at gøre det nemt, hjælper en suite af selvbetjeningsplatforme, API’er og fuldautomatiserede master data management-platforme dig med at holde styr på alt fra praktisk datavask og -validering til et fuldautomatiseret master data management-program, der overvåger datakvaliteten.

Mange glemmer eller nedprioriterer værdien af at have de rigtige data i den rette form og kvalitet – så marketingplatforme kan eksekvere kampagner og dialogprogrammer på det bedst tænkelige grundlag. Hos Ambition hjælper vi med at få grundlæggende styr på data, øge den generelle datakvalitet og få data til at flyde mellem systemer.

Datakvalitet skal dels måles kvantitativt (har vi alle de data, vi har brug for til vores marketingindsatser?) og kvalitativt (har vi korrekte og opdaterede data?). Ambition tilbyder en lang række automatiserede løsninger til håndtering og forbedring af datakvaliteten af kunde- og emnedata, herunder:

 • API’er til datavask og tjek mod fx CPR-registret og Robinsonlisten
 • Selvbetjening af datavask og databerigelse via Ambition Datacloud
 • Datavask og kvalitetssikring af leads indsamlet fra diverse webformularer
 • Håndtering af dubletter i CRM- og marketing automation-platforme
 • Master data management – fuldautomatiseret sikring af maksimal datakvalitet på tværs af de systemer, hvor data fødes. Data fra alle systemer standardiseres, matches mod hinanden, renses og beriges med yderligere data umiddelbart efter datafangst. Hvorefter kunder etableres i ”dataovervågning” dvs. overvåges dagligt for ændringer i stamdata.

Data af høj kvalitet kræver en plan for indsamling og vedligeholdelse! Det starter med, at der skal etableres en datastrategi. Læs mere om datastrategi her.

Vil du vide mere om datavask og kvalitetssikring?

Kontakt os her

Andre services