1. Forside
  2. /
  3. Seminar
  4. /
  5. Gratis morgenseminar: Prædiktive...
Gratis morgenseminar
Prædiktive analyser som løftestang for gode kundeoplevelser og øget salg
Som marketingansvarlig har du sikkert adgang til dybe dataindsigter omkring jeres kunder, emner og deres adfærd. Men måske mangler du formlen, der kan omsætte viden til resultater? På seminaret viser vi dig vejen til at benytte prædiktive analyser i arbejdet med at udvikle kundeoplevelser, kontaktstrategier, strategisk medieplanlægning og salget generelt. Uanset om dit fokus er på nuværende kunder eller hvervning af nye, får du her inspiration til datadrevet salg og markedsføring, som flytter resultater!

Tid

Torsdag d. 25. oktober, 2018
08.30 - 10.30

Sted

Lygten 39, 2400 København NV

Værter

Henrik Hobel

Datadrevet salg og markedsføring er forbundet med en lang række begreber og teknikker, som spiller en vigtig rolle for dine resultater. Vi gennemgår og forklarer de vigtigste, og giver praktiske eksempler på dit potentielle udbytte.

Her er et overblik over formiddagens program:

– Kort gennemgang af Machine Learning, Artificial Intelligence og Predictive Modelling
– Hvordan indgår disse teknikker i virksomhedernes business intelligence?
– Hvordan kan du operationalisere forretningsmæssige udfordringer som fx churn, nysalg, mersalg og loyalitet gennem Predictive Modelling?
– Gennemgang af cases inden for Sales Prediction, Churn Prediction og Lead Management, der viser, hvordan dataindsigt kan flytte dine resultater markant.

Vi præsenterer cases fra vores arbejde for Telenor A/S, Ledernes Hovedorganisation og Amnesty International.