1. Forside
  2. /
  3. Seminar
  4. /
  5. Morgenseminar: Lancering af...
Morgenseminar
Lancering af Mosaic Danmark
Værktøjet til optimering af databaseret salg og markedsføring.

Tid

Fredag d. 27. oktober, 2017
08.30 - 11:30

Sted

Ewaldsgade 7, 2200 Købehavn N

Værter

Grethe Fugleholm Berg

Ambition lancerer Mosaic Danmark og inviterer dig i den festlige anledning til eksklusivt morgenseminar. Vi byder ikke kun på champagne, kaffe og croissanter – vi præsenterer dig også samtidig for en masse nye muligheder indenfor datadrevet salg og markedsføring.

Mosaic gør det enkelt og operationelt at skabe differentieret og relevant kommunikation til dine nuværende og kommende kunder. Segmenterede budskaber kan målrettes på tværs af kanaler – digitale såvel som analoge – og dybe kundeindsigter skaber synergier i din virksomheds værdikæde fra produktudvikling til markedsføring, salg og kundeservice. Tilmeld dig længere nede på siden.

Mosaic Danmark – markedets mest detaljerede og opdaterede segmenteringsplatform

Viden baner vejen for innovative strategier og stærke relationer. Med Mosaic er du sikret en dyb indsigt i danskernes liv, holdninger og adfærd. En analyse- og segmenteringsplatform baseret på mere end 500 mio. informationer på tværs af 600 forskellige datavariable giver dig et unikt grundlag for udvikling af produkter, kommunikation og tilbud, der skaber langvarige relationer til de forbrugere, der har størst værdi for din forretning.

På seminaret får du indblik i de allerførste cases, som illustrerer, hvordan brugen af Mosaic som segmenteringsværktøj gør arbejdet med BIG DATA operationelt og effektivt.

– Identifikation af de mest attraktive målgrupper i kundebasen og i markedet
– Udvikling af målrettet kommunikation
– Udarbejdelse af differentierede medieplaner
– Beregning af markedspotentiale

Husk, at du også kan følge med i seminaret via livestream på vores Facebookside. Klik her, for at følge livestream af seminaret fra fredag kl. 9.