Gratis webinar:

Machine Learning og prædiktive modeller giver unikke salgsmuligheder – og nye vinkler på målretning og relevans

Du ved, at de bedste resultater hænger tæt sammen med evnen til at påvirke kunder, emner og leads med målrettede budskaber og perfekt timing. På webinaret stiller vi skarpt på, hvordan du får succes med at anvende prædiktive modeller til forudsigelse af konkret kundeadfærd.

Tid

Tirsdag d. 3. november

10:00 – 10:30: Webinar

Målgruppe

Marketingansvarlig i en virksomhed, der ønsker øget salg og kundefastholdelse baseret på målretning og relevans

Fokus

Hvordan data om virksomhedens kunder og marked kan gøres til operationelle indsigter og konkrete, effektfulde indsatser. Lær at anvende prædiktiv modellering om dine kunder til at tjene flere penge!

Som marketingspecialist ved du, at de bedste resultater hænger tæt sammen med evnen til at påvirke kunder, emner og leads med målrettede budskaber, på det helt rigtige tidspunkt. Når 1.- og 3.-partsdata sammen med avancerede analysemetoder anvendes direkte i markedsføringen, giver det helt unikke muligheder for at agere på forkant. Deltag på webinaret og bliv klogere på, hvordan Machine Learning og prædiktiv modellering kan anvendes til at forudsige konkret kundeadfærd.

På bare 30 minutter får du indblik i og inspiration til, hvordan Machine Learning kan skabe resultater. Glæd dig til at høre om:

  • Hvordan fungerer Machine Learning i praksis – og hvornår bruges det?
  • Hvad er de mest oplagte formål med prædiktive modeller?
  • Hvordan operationaliseres Machine Learning i et automatiseret setup, så der kan gennemføres taktiske indsatser overfor målgrupperne?
  • Hvordan gør andre virksomheder? Vi stiller skarpt på to konkrete cases…

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs via chatten. Spørgsmål besvares afslutningsvist eller efterfølgende på e-mail til alle deltagere.

Undervisere:

Henrik Hobel
CTO og partner, Ambition A/S

Martin Pierre Devantier
Kontaktchef, Ambition A/S

Samtykkevilkår: Når du tilmelder dig et arrangement, et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på Ambitions hjemmeside, afgiver du en række personlige oplysninger, fx personnavn, e-mailadresse og mobilnummer. Ambition gemmer disse oplysninger i vores CRM-system og anvender dem til at kunne kontakte dig pr. e-mail med tilbud om andre arrangementer, nyheder og produkttilbud, som, vi tror, kunne være interessante for dig. Ambition videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring via e-mail på [email protected]

Klik her for at læse Ambitions persondatapolitik. Så er du altid opdateret på, hvad vi bruger dine data til.

Ambition A/S