1. Forside
  2. /
  3. Seminar
  4. /
  5. Gratis morgenseminar: Nye...
Morgenseminar
Ambition og Boligsiden forudsiger boliger til salg
Nye salgsmuligheder gennem “triggers”, markedsovervågning og prædiktive modeller.

Tid

Tirsdag 22. oktober, 2019
08.00 - 10.30

Sted

Lygten 39, 2400 København NV

Værter

Henrik Hobel
Direktør, partner / CTO, Ambition
Martin Devantier
Kontaktchef / dataspecialist
Birgit Daetz
Kommunikationsdirektør, Boligsiden

At kunne forudsige dine kunders adfærd giver unikke salgsmuligheder og nye vinkler på målretning og relevans. På seminaret viser vi, hvordan du ved at bruge data og statistiske modeller får det ”kig ind i krystalkuglen”, der sikrer dig et konkurrencemæssigt forspring.

Som marketingspecialist ved du, at forudsætningen for at skabe de bedste resultater hænger tæt sammen med evnen til og mulighederne for at påvirke kunder, emner og leads med det rigtige budskab, i den rigtige kanal og på det rigtige tidspunkt. Når avancerede analysemetoder anvendes direkte i markedsføringen, giver det helt unikke muligheder for at agere på forkant. Deltag på seminaret og bliv klogere på, hvordan systematisk markedsovervågning og prædiktiv modellering kan anvendes til at forudsige konkret kundeadfærd.

Dataeksperterne Henrik Hobel og Martin Devantier gennemgår cases og eksempler, som guider dig gennem datajunglen og viser, hvordan dybe dataindsigter om kunder og marked kan konverteres til operationelle salgs- og markedsføringsindsatser. Sammen med Birgit Daetz fra Boligsiden løfter vi sløret for en helt ny prædiktionsmodel, som forudsiger, hvilke boliger, som har størst sandsynlighed for at blive sat til salg. Ikke nok med det, vi forudsiger også prisniveau og sælgers sandsynlighed for at købe ny ejerbolig!

Der er afsat tid til både spørgsmål og networking.
Du er velkommen til at tilmelde både dig selv og en kollega. 

Vi glæder os til at se dig.