1. Forside
  2. /
  3. Seminar
  4. /
  5. Gratis morgenseminar: Drømmeland...
Gratis morgenseminar
Drømmeland for Google-nørder – få alle highlights fra årets Google event i San Francisco
"Google Marketing Live" er Googles store årlige konference, som i år afholdes i San Francisco 13.-15. maj. Ambition har i år sendt to mand af sted for at hente alt det nye med hjem til vores kunder. Deltag på seminaret og vær blandt de første til at få highlights fra Anders Dohrn, Head of Paid Search, og Jacob Kildebogaard, Mediedirektør og Partner.

Tid

Tirsdag d. 28. maj, 2019
08.00 - 09.45

Sted

Lygten 39, 2400 København NV

Værter

Anders Dohrn
Head of Paid Search, Ambition
Jacob Kildebogaard
Direktør, partner / COO, Ambition
Fundamentet for Jacobs arbejde er tal og data. Med en cand.merc.(mat) i bagagen er Jacob tryllebundet af de mange Analytics-data og mulighederne for at optimere online på baggrund af dataindsigt. Jacob har siden 2010 udgivet tre bøger: Analyticsbogen, AdWords for Webshops og Onlineevangelisterne. Derudover er Jacob en anerkendt international foredragsholder. Hos Ambition er Jacob ansvarlig for mediateamet, og deler med stor entusiasme sin viden om Analytics, AdWords, SEO og Facebook annoncering.

“Google Marketing Live” er årets højdepunkt og et drømmeland for search- og Google-nørder. To dage spækket med spændende indlæg fra ”toppen af poppen” hos Google og andre spændende virksomheder. Kombineret med en ekstremt givende og interessant Product Sandbox, hvor der nørdes features og produkter med forskellige branchefokus. I år kigger Ambition især på alt det nye inden for rejsebranchen og retail.

Den viden og de spændende indsigter, Anders og Jacob kommer hjem med, deler de med deltagerne på morgenseminaret. Så vil du høre om de nyeste tiltag inden for Google-produkter som search, shopping, display- og YouTube-annoncering, så skal du tilmelde dig! Vi præsenterer dig for et miks af konkrete features og strategiske input til, hvor Google er på vej hen. Og ikke mindst hvordan du kan drage fordel af udviklingen i din virksomheds egen digitale markedsføring.