1. Forside
  2. /
  3. Seminar
  4. /
  5. Gratis morgenseminar: Styrk...
Gratis morgenseminar
Styrk dine marketingresultater og dit team gennem co-creation
Content, Marketing Automation og kampagner kan planlægges og produceres internt eller i samarbejde med et bureau. Men hvordan sikrer du optimal co-creation med bureauer og din egen organisation?

Tid

Torsdag d. 5. september, 2019
08.00 - 10.00

Sted

Lygten 39, 2400 København NV

Værter

Henrik Wicksell
Senior Creative Lead, Ambition
Jeppe Berggreen
Direktør, partner / COO, Ambition

Som marketingansvarlig, ansvarlig for content eller digital markedsføring, kan det være svært at få det optimale ud af dit eget teams kompetencer, balanceret med det som bureauet kan bidrage med. Hvornår skal I selv stå for udviklingen, og hvornår skal I købe ”ude i byen”.

Effektiv co-creation er vejen til stærkere resultater, når viden og kompetenceudvikling, processer og erfaring spiller sammen. På seminaret folder vi vores erfaringer med co-creation ud, og præsenterer konkrete case-eksempler hvor 1+1=3.

Kom hjem med input til din egen drejebog for content opgaver og co-creation generelt.

Vi taler blandt andet om, hvilke opgaver I med fordel kan håndtere selv, og hvilke opgaver du med fordel kan lægge hos et bureau. Men frem for alt, så giver vi opskriften på, hvordan co-creation i bureausamarbejdet kan blive vejen til endnu stærkere, målbare resultater i jeres dialog med målgrupperne.