Gratis morgenseminar:
24 tips til at sælge mere online + gratis bog med 100 ekstra tips

Start året med brugbar inspiration til øget salg! Vi gir den digitale købmand hele 24 konkrete tips til optimering af salget i webshoppen. Ideer og tiltag, som du kan bruge med det samme og se resultater.

Tid

Mandag d. 28. januar

08:00 – 08:30:   Check in og velkomst med kaffe og croissanter
08:30 – 11:00:   Morgenseminar

Jacob Kildebogaard
Mediedirektør, Partner/COO

Med en cand.merc.(mat) i baggagen er Jacob tryllebundet af mulighederne for at analysere og optimere online ud fra data. I Ambition er Jacob ansvarlig for mediateamet, og deler gerne ud af sin viden om Analytics, AdWords, SEO og Facebook annoncering.

Michael Nielsen
Kontaktchef

Michael har 10 års erfaring i online branchen og rådgiver til hverdag en række store og små kunder om, hvordan de kan vækste deres forretning online.

Anders Dohrn
Head of Paid Search

Med en cand.merc. i økonomisk markedsføring og en baggrund fra e-commerce har Anders stort fokus på forretningen. I Ambition er Anders ansvarlig for AdWords-teamet, og deler gerne ud af sin viden herom.

Det bliver konkret og med masser af energi og drive! Med hjem får du inspiration til helt nye tiltag, til små ændringer, til at se i nye retninger, til at bruge medier på anden måde og til at forbedre hjemmesiden. De 24 tips favner alt fra online optimering, SEO, AdWords, social til e-mail markedsføring og meget mere. Du får selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Seminaret giver stor værdi til dig, der arbejder med e-commerce og ønsker at sælge mere – eller simpelthen få mere ud af dit website. Du er nok e-commerce manager, CDO, digital marketingchef eller lignende. Alle får gode tricks og input med hjem!

På scenen finder du Head of Paid search Anders Dohrn, Kontaktchef Michael Nielsen samt Mediedirektør Jacob Kildebogaard, der glæder sig til at dele ud af de spændende muligheder for at sælge mere.

Som en ekstra bonus får alle deltagere af seminaret en gratis udgave af bogen ”Onlineevangelisterne” med yderligere 100 gode tips til at sælge mere online.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken til viden om, hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner.

Jeg vil gerne deltage i morgenseminaret “24 konkrete tips til at sælge mere online” mandag d. 28. januar kl. 8:30 hos Ambition, Lygten 39, 2400 København NV

Ambition A/S